Sneakertrends voor mannen

6 maart 2023
603
sneakers wassen

Een goed paar sneakers: wie heeft die niet tegenwoordig? Je loopt vaak op sneakers en je vindt het dan ook belangrijk dat je sneakers goed zitten en dat ze er ook nog eens leuk uitzien. Je hebt niet heel veel eisen, maar je wil wel ook een beetje goede kwaliteit. Schoenen shoppen is niet je favoriete bezigheid, dus het liefst moet je er weer en jaartje of misschien wel twee jaar op vooruit kunnen. Je sneakers mogen waarschijnlijk best wat duurder zijn, want goed is bij jou ook echt goed. Om je werk te besparen staan in deze blog de sneakertrends van 2023 op een rijtje. Zo heb je snel gezien of er een trend voor je tussen zit. Is dat niet het geval? Kies dan gewoon voor een klassieke sneaker die altijd wel kan. Bekijk hier de sneakertrends voor mannen in 2023

Sneakertrends voor mannen in 2023

Chuncky

Hou je van een sneaker met een grove zool? Dan zit je met de chuncky sneakers wel goed. Deze sneakers hebben dit seizoen een retro twist. Ze hebben niet alleen een grove zool, maar ze zijn ook wat hoger. Dankzij deze dikkere zool loop jij heerlijk comfortabel en heb je niet het idee dat je de grond door je zolen heen voelt. Draag ze dit jaar met hoge sokken, felle kleuren of zelfs met een dierenprintje. Het kan allemaal in 2023. Kies je voor deze sneaker? Dan ben jij helemaal klaar voor dit jaar en volgens de laatste trends.

Lees ook:  De trends en ontwikkelingen van elektrisch rijden

Retro

Je kan ook kiezen voor gewoon een normale retro sneaker. Retro is de trend op dit moment, dus ook als het aankomt op sneakers. Alles wat vroeger helemaal hip was is met deze trend weer terug. De materialen van retro sneakers zijn vaak van stof. Je sneakers kunnen hierdoor snel vies worden, maar het voordeel hieraan is wel weer dat je je sneakers kan wassen. De sneakers hebben vaak felle kleurtjes en zijn heel opvallend.

Sportief

Ben je meer de sportieve guy? Ook de sportieve sneakers zijn weer helemaal hip en volgens de laatste trends. Zelfs de echte klassieke gympen zoals je ze kent van de sportschool zijn in een modern jasje gegoten en kunnen nu ook als echte sneakers worden gedragen. Verschillende merken hebben deze geïntroduceerd. Wel sporty, maar geen fan van echte gympen? Je hebt ook gewoon de normale sneakers met een sportieve uitstraling.

sneakers wassen

Minimalistisch

Het tegenovergestelde van de retro sneakers, maar ook de minimalistische sneakers kunnen weer. Deze kunnen eigenlijk altijd. Ze zijn er in basic kleurtjes zoals beige, wit of zwart. Het design is vrij effen, waardoor je deze sneaker vrijwel met al je kleding kunt combineren. Je kan de sneaker zowel casual als wat chiquer dragen. Eigenlijk zou iedereen een paar van deze sneakers in zijn kast moeten hebben, ook jij.

Lees ook:  De leukste sieraden trends van 2023

Duurzaam

Ook de duurzame sneaker is helemaal in de mode. Duurzaamheid speelt een steeds belangrijkere rol en daarom vinden we dat ook belangrijk in sneakers. Vooral de producent VEJA is hiermee op de markt gekomen en heeft de markt nu al veroverd. Als je rekening wil houden met het milieu ga je dus voor deze sneaker.

Klaar om binnen 1 minuut je nieuwe stijl te ontdekken?

Recent

De langdurige voordelen van avontuurlijke vakanties

Wat kun je verwachten als je vader wordt?

De rol van edelstenen in luxe horloges

Italiaanse herenkapsels: een gids

© Trendheads - 2024
Made with
Web Wings