Hoe stimuleer je baardgroei op een veilige manier?

30 oktober 2020
765
Hoe stimuleer je baardgroei

Kale plekken in je baard of geen volle baardgroei? Blijf lezen, want je bent niet alleen en de oplossing is binnen handbereik.

In dit artikel lees je hoe je baardgroei op een veilige manier kunt stimuleren met het nieuwste, bewezen serum van het Nederlandse Neofollics.

→ Gelijk naar het serum of lees rustig verder over de werking van je baard.

Weinig tijd? Wij adviseren je om het veilige en zeer effectieve Neofollics baardgroei serum te proberen. Bewezen resultaat binnen 3 maanden, gratis verzending vanaf €35, niet goed geld terug garantie.

Neofollics baardgroei serum

Hoe groeit je baard?

Iedereen heeft gezichtshaar, maar niet iedereen heeft een volle baard.

Je baardstreek bevat duizenden haarzakjes die in staat zijn om baardharen te laten groeien.

Aan die kale plekken in de baard is dan ook zeker nog wat te doen.

In beginsel produceren je haarzakjes daar onvolgroeide haren of vellusharen. Deze zijn heel fijn maar wel goed met het blote oog te zien.

Of de baardgroei - en de groei van een snor - doorzet naar volle en dikke haren tijdens en na je puberteit is voor een deel genetisch en erfelijk bepaald.

De haarzakjes beginnen in de baardstreek vanaf je puberteit steeds dikkere en langere haren te produceren. 

De mogelijkheid om uiteindelijk een volle baard te groeien verschilt van persoon tot persoon.

Dit heeft onder andere te maken met de aanmaak van het hormoon testosteron. Bij jongens wordt testosteron aangemaakt, wat vanaf dat moment een trigger is om baardharen te laten groeien.

Haarzakjes die gevoelig zijn voor testosteron worden geprikkeld om baardharen te laten groeien.

Als je ouder wordt neemt de hoeveelheid testosteron weer af, waardoor de kwaliteit van je baard mogelijk weer naar beneden gaat.

Lees ook:  Baard trends: 4 tips voor een volle baard

Wil jij je baard groei stimuleren maar heb je last van kale plekken of delen waar het haar niet volledig groeit? Dat is even balen, maar gelukkig hebben wij wat voor je!

Hoe kan je je baardgroei stimuleren?

In de basis geldt dat een gezonde levensstijl en goede verzorging van je huid en haar bijdraagt aan gezonde haargroei.

Maar zelfs sneeuwwitje werd na een goeie nachtrust niet wakker met een baard als één van een dwerg. Vaak zijn deze dingen dan ook niet voldoende om een volle baard te laten groeien.

Wat je echt nodig hebt is een middel dat de haarzakjes direct stimuleert om dikke, volle baardharen te laten groeien.

Fijne baardharen hebben namelijk net dat extra zetje nodig om fijn vellus haar te ontwikkelen in een volwaardige haar. Veel mensen maken hiervoor gebruik van het medicijn Minoxidil.

Ondanks dat dit product redelijke resultaten kan geven is dit niet speciaal ontwikkeld voor gebruik in het gezicht en kan dit een tal aan nare bijwerkingen zoals een lage bloeddruk, irritatie en verslechtering van de huid opleveren.

Onlangs is er een merk uit Copenhagen erg populair geworden met de Beard Growth Kit, maar een kort onderzoekje maar de ingrediëntenlijst van het product blijkt dit slechts een goed marketingverhaal te zijn.

Het zal dus je dus niet de Dan Bilzerian baard opleveren waar jij op hoopt. Maar wat kan je dan wel veilig gebruiken om toch resultaat te behalen?

Maak kennis met Neofollics Hair Technology en het baardgroei serum, het meest effectieve baardgroei serum op de markt.

Neofollics baardgroei serum kent vele voordelen

Wat het Neofollics Beard Growth Serum zo effectief en krachtig maakt is dat het baardgroei door middel van een combinatie van actieve ingrediënten op maar liefst 6 manieren verbetert:

  1. Stimuleert en activeert baardgroei
  2. Verlengt de cyclus van het haar, zodat het langer blijft doorgroeien
  3. Verbetert de conditie van de huid
  4. Bevat essentiële voedingsstoffen voor gezonde haargroei
  5. Verbetert de gezondheid van de haarzakjes
  6. Verzorgt de baard- en snorharen
Lees ook:  Baardverzorging gids voor gezonde groei en glans

Waarom werkt dit baardgroei serum dan wel?

Neofollics Hair Technology, het biotech bedrijf achter dit serum, ontwikkelt al jaren lang producten tegen haarverlies en voor de verbetering van haargroei.

Hun succesvolle middelen tegen haarverlies (onder andere de Neofollics Hair Growth Lotion tegen haarverlies) worden wereldwijd verkocht en hebben duizenden tevreden gebruikers.

De kracht van Neofollics is het gebruik van hoge concentraties aan wetenschappelijk bewezen ingrediënten die op een meervoudige manier de haargroei stimuleren.

Neofollics Hair Technology heeft na jarenlange ontwikkeling het haargroeicomplex Neoxyl® op de markt gebracht.

Dit complex wordt ook het baardgroei serum toegepast. Neoxyl® is te zien als dé nieuwe generatie aan haargroeistimulerende middelen.

Klinische studies tonen aan dat het Neoxyl® effectiever is dan Minoxidil en bovendien geen bijwerkingen heeft.

Er is zelfs aangetoond dat de ingrediënten van het Neofollics baardserum een toename geven van 96,8% in de celgroei. Effectief? Zeker weten!

Vanwege de grote vraag naar een écht goed product voor baardgroei heeft Neofollics nu ook hiervoor een formule speciaal ontwikkeld.

Het baardgroei serum van Neofollics bevat in totaal maar liefst 12 actieve ingrediënten die bijdragen aan de gezonde groei van jouw baard.  

Door deze unieke combinatie van actieve ingrediënten is het mogelijk om het proces van baardgroei te activeren en versnellen.

Op basis van uitgebreid onderzoek en het implementeren van de laatste stand van de wetenschap is het Neofollics Beard Growth Stimulating Serum ontwikkeld, boordevol met bewezen, stimulerende en actieve ingrediënten. 

Zo kan iedere man op een veilige en gebruiksvriendelijke manier starten met het groeien van een gezonde en verzorgde baard en iets doen tegen de kale en dunnere plekken.

Lees ook:  De baardgroei versnellen gids

Het baardgroei serum van Neofollics bevat daarnaast ook essentiële oliën als sandelhout olie, castor olie, rozemarijn olie én verzorgende agave gel die de huid verzorgt en de baardharen een gezonde glans geeft.

De zachte subtiele geur van sandelhout zorgt voor een heerlijk fris gevoel.

Doordat Neofollics samenwerkt met haarklinieken, dermatologen en apothekers zijn alle ingrediënten klinisch en dermatologisch getest.

Dan weet je in ieder geval dat het product niet alleen effectief is, maar ook veilig. Dat is wel zo belangrijk voor iets wat jij op je gezicht smeert.

Hoe gebruik je dit baardserum om je baardgroei optimaal te stimuleren?

Heb jij weinig tot geen baardgroei, kale plekken of wil jij simpelweg sneller een vollere baard en/of snor? Dan is de aanschaf van dit product de eerste stap.

De volgende stap: het product op de juiste manier gebruiken. Door het baardserum twee maal per dag op de huid in de baardstreek aan te brengen, kan jij zo snel als mogelijk een vollere baard krijgen.

Bij ieder gebruik dien je zo’n 2 á 3 pompjes van het serum te gebruiken. Nadat jij het hebt aangebracht op de juiste plek, ben je klaar.

Het serum is direct werkzaam, maar het duurt wel even voordat je resultaten ziet. Haargroei is namelijk een langzaam proces.

Baardharen groeien namelijk gemiddeld tot een halve millimeter per dag en na ongeveer 3 maanden zal het resultaat zichtbaar zijn.

Om nog meer effect te halen uit dit serum is er ook een Beard Roller van Neofollics beschikbaar.

Deze roller heeft 540 minuscule naaldjes waarmee je de opname van het serum in de gezichtshuid tot 5x verbetert. De roller is heel gemakkelijk in gebruik en hoef je maar 2x per week te gebruiken.

Ga voor nog meer resultaat met het Beard Serum en Haargroeitabletten als compleet Baardgroei pakket.

Vind een beautyprofessional 
bij jou in de buurt!

Recent

De invloed van TV en films op mannenkapsels

Vette locaties om een gala te houden per provincie

Welke galalocaties in Limburg zijn uniek?

Alles over trendy dreadlocks

© Trendheads - 2024
Made with
Web Wings