Alles over de Nike Air Max sneaker

9 december 2022
470
Nike Air Max 1

Er zijn enorm veel verschillende soorten Nike sneakers. Een van de meest bekende modellen van Nike, is de Nike Air Max. Deze schoen is inmiddels een icoon in de schoenenwereld. Hij is dan ook verreweg het meest populair van alle Nike sneakers. Er zijn zelfs Nike Air Max verzamelaars. In deze blog nemen we jou mee in een lijstje van de meest populaire modellen van de afgelopen jaren. Lees snel verder en kom erachter welke Nike Air Max het best bij jou past! Voor Nike begon het allemaal met de Nike Air Max 1, hier beginnen we de ook mee in ons lijstje.

Air Max 1

Dit is misschien wel de meest iconische sneaker van dit hele rijtje. Dit is namelijk de originele Nike Air Max. Inmiddels is dit model alweer 35 jaar oud. Oorspronkelijk heette dit model de Air Max 87, verwijzend naar het jaar waarin deze schoen uitgebracht werd. Ook al is het model al 35 jaar geleden ontworpen, nog steeds wordt deze schoen enorm veel gedragen. Klik hier als je interesse hebt in de Nike Air Max 1. Als je van plan bent om deze schoen aan te schaffen kijk dan eens naar onderstaand model. Dit model, genaamd “Nike Air Max 1 Treeline” past perfect bij de aankomende feestdagen. Dit komt door zijn gave kleurencombinatie van bruin, groen en paars. Dé must have voor tijdens de feestdagen of voor onder de kerstboom!

Air max 95 Essential

Deze schoenen hebben voor veel van ons veel betekend in onze jeugd. Dit komt doordat vele van ons zijn opgegroeid met deze schoenen. Deze schoen kwam namelijk voor het eerst uit in 1995. Ook al is deze schoen wat groter en robuuster als de Air Max 1, hij gaat toch nog steeds mee en wordt nog steeds enorm veel gedragen. Er worden zelfs nog nieuwe versies van dit model uitgebracht. In de foto hieronder zie je een van de meest populaire modellen!

Air max 90  

De Air Max 90 is ook weer een icoon van de Nike Air collectie. Als je een beetje een schoenenfreak bent, heb je deze schoenen vast al eens voorbij zien komen. Deze sneakers zijn namelijk zo populair dat er nog ieder jaar nieuwe versies van komen die enorm gewild zijn. Je kan dan ook niet om deze sneakers heen als je interesse hebt in het kopen van een paar schoenen uit de Nike Air Max collectie.

We hopen dat we je met deze blog wat inspiratie hebben gegeven op het gebied van de Nike Air Max. Als je, na het lezen van deze blog, besloten hebt om een nieuw paar sneakers te kopen, wensen we je veel plezier met je nieuwe sneakers. Als je op zoek bent naar andere modetrends van dit najaar, lees dan eens deze blog. Op deze manier blijf je een echte Trendhead!

Lees ook:  Audiotrends

Klaar om binnen 1 minuut je nieuwe stijl te ontdekken?

Recent

De langdurige voordelen van avontuurlijke vakanties

Wat kun je verwachten als je vader wordt?

De rol van edelstenen in luxe horloges

Italiaanse herenkapsels: een gids

© Trendheads - 2024
Made with
Web Wings