Outfits voor verschillende evenementen

7 januari 2022
628
ledscherm huren

Wanneer je binnenkort naar een feestje gaat, is het belangrijk om goed te bedenken wat jouw outfit gaat worden. Er zijn namelijk verschillende kanten die jij op kunt gaan om indruk te maken met jouw stijl. Toch moet je niet alleen rekening houden met hoe je eruit ziet, maar ook waar het feest is en wie er aanwezig zijn. Je kleed je natuurlijk nét even wat anders op een feest waar je collega’s zijn als waar je vrienden zijn. Hieronder geven we je wat tips over wat jij het beste wel kan doen en wat je beter kunt laten.

Een feestje in de kroeg

Wanneer je met je vrienden op stap gaat of wanneer er een feest in de kroeg wordt georganiseerd, kun je het beste voor een casual look gaan. Je wilt een beetje meegaan met de andere en er niet te overdressed bijlopen. Daarnaast kan het in de kroeg ontzettend warm worden en je wilt er natuurlijk niet de hele avond bezweet bijlopen. Kies daarom voor een casual look in de vorm van een stijlvolle broek met een simpel T-shirt. Combineer het met een spijkerjas zodat het onderweg niet te koud is en doe deze uit als je het te warm vindt.

Lees ook:  De schoenmakerij in de hedendaagse modewereld

Chique evenement

Wanneer je bent uitgenodigd voor een chic evenement in de vorm van een bruiloft (die je zo moet plannen), gala of netwerkevenement van het werk, wordt er vaak van je verwacht dat je een chique outfit draagt. Let er altijd op dat sommige van deze feesten een dresscode hebben en niet alle netwerkevenementen even chique zijn. Een outfit die het altijd goed doet voor deze soorten evenementen is het dragen van een pak. Het geeft meteen een hele chique en professionele uitstraling. Zorg ervoor dat de hele outfit (inclusief riem en schoenen) goed bij elkaar past. Kies het liefste voor een blauw pak, dat is eigenlijk altijd wel goed. Zorg ervoor dat je overhemd gestreken is, zodat het er netjes uitziet als je je jasje uitdoet.

Een huisfeest

Een huisfeest is het meest makkelijk om te stijlen; er zijn namelijk geen regels. Je kiest zelf een outfit waar jij je het meest comfortabel in voelt. Het kan voorkomen dat het huisfeest waar jij naartoe gaat een dresscode of een thema heeft. In dit geval houd je uiteraard rekening met kleding in die stijl. Wanneer het feestje geen dresscode of thema heeft ga je lekker als jezelf. Stijl een leuke jeans met een trui of T-shirt en maak het af met een opvallende jas. Zo trek je een klein beetje de aandacht, maar val je niet te veel op.

Lees ook:  Mr. Silverfox

Diner

Het kan ook voorkomen dat je wordt uitgenodigd voor een diner. Dit kan in de stad of bij iemand thuis zijn. Hierbij is het natuurlijk een beetje afhankelijk waar het diner voor is. Ga je met je vrienden dineren? Dan is een nette broek met een trui of T-shirt prima. Heb je een zakendiner of ga je met je schoonfamilie dineren? Dan kies je voor een iets chiquere kledingstijl. Kies hierbij voor een jeans met een chiquere coltrui of draai het om en kies voor een pantalon met een simpel T-shirt. Merk je dat het diner écht wat chiquer is? Draag dan zowel een coltrui als een pantalon. Zo heb je toch het effect van een chique outfit zonder dat je een pak draagt.

Ledscherm huren

Ben je van plan zelf een feest te organiseren? Dan kan het wellicht leuk zijn om een ledscherm te huren. Dit scherm geeft je feest net dat beetje meer extra, door hier foto’s of filmpjes op te laten zien. Ook wanneer je van plan bent om samen met je vrienden een belangrijke wedstrijd te kijken kan een ledscherm huren erg leuk zijn. Het kan namelijk ook worden gebruikt als een grote televisie. Zo kunnen jullie alle extra súper goed bekijken.

Lees ook:  Interieur trends van voor single mannen

Klaar om binnen 1 minuut je nieuwe stijl te ontdekken?

Recent

De langdurige voordelen van avontuurlijke vakanties

Wat kun je verwachten als je vader wordt?

De rol van edelstenen in luxe horloges

Italiaanse herenkapsels: een gids

© Trendheads - 2024
Made with
Web Wings