De woonmaanden komen er weer aan, dit is ons interieuradvies!

21 september 2022
475
woontrends

Na een heerlijke zomer trekken we massaal weer naar binnen. We verruilen het terras massaal voor de bank, en de tuinset voor de eettafel. Woonliefhebbers zijn dol op het binnenseizoen, ze mogen dan namelijk ongegeneerd ons huis voorzien van nieuwe producten en de laatste trends op het gebied van wonen en interieuradvies. Daar spelen alle woonwinkels ook op in met de oktober woonmaand. Wat hun plannen zijn voor komend najaar? Hierbij een aantal plannen op een rijtje.

Gedegen advies

Veel mensen denken dat ze een redelijke kijk hebben op het leuk en trendy inrichten van een huis. Toch ontstaat er bij het inrichten van je éigen huis vaak een blinde vlek. Omdat we er zóveel tijd doorbrengen zie je de mooie en minder mooie aspecten niet meer. Een ander ziet dit wel, zeker iemand die hier verstand van heeft. Wellicht is het een goed idee om een keer advies van een expert aan te vragen. Door professioneel interieuradvies in te schakelen kun je een verrassende twist aan je interieur toe voegen, waar je waarschijnlijk zelf nooit op was gekomen. Spannend maar super leuk!

Lees ook:  De woontrends van 2023

Verlanglijstje qua winkels

Er komen steeds meer leuke winkels bij op het gebied van wonen die binnen ons interieuradvies vallen. Dan hebben wij het echter niet over fysieke winkels maar het uitdijen van het online aanbod. Doordat het steeds makkelijker wordt om een winkel online te beginnen, is ook de diversiteit in het aanbod ontzettend toegenomen. Een enorm leuk effect. Van woonliefhebbers die naast hun kantoorbaan een webshop starten tot warenhuizen die hun aanbod uitbreiden. We zien het allemaal ontstaan en allemaal met een onwijs leuk aanbod.

Binnenstebuiten

Dat we in de winter écht helemaal naar binnen trekken, dat is niet meer waar. Buiten wordt namelijk steeds meer binnen. We plaatsen massaal overkappingen inclusief loungebanken en heaters. Hierdoor kunnen we het hele jaar rond buiten zitten. Een welkome afwisseling en erg leuk te combineren met een winterbarbecue. Dus ook dit staat hoog op ons prioriteitenlijst. Toch kan het best lastig zijn om zelf zo’n overkapping te maken. De oplossing hiervoor is snel gevonden, bij een vergelijkingssite als homedeal.nl kun je eenvoudig een klusjesman vinden tegen een scherp tarief die dit voor jou fikst.

Lees ook:  Is het rendabel om nu een huis te kopen?

Kortom, kun jij ook niet wachten tot je de gordijnen weer knus mag sluiten en lekker naar binnen kan trekken? Er zijn in ieder geval genoeg plannen en inspiratie om de winter van 2022/2023 mee te vullen! Als je duurzaamheid belangrijk vindt, lees dan eens deze blog over dé duurzaamheidstrends van het moment

Klaar om binnen 1 minuut je nieuwe stijl te ontdekken?

Recent

De langdurige voordelen van avontuurlijke vakanties

Wat kun je verwachten als je vader wordt?

De rol van edelstenen in luxe horloges

Italiaanse herenkapsels: een gids

© Trendheads - 2024
Made with
Web Wings