Populaire banen voor mannen

15 juni 2023
114
accountant man aan bureau met papieren

Ben je op zoek naar een nieuwe baan die meer bij je interesses en passie past? Of wil je een carrière switch gaan maken? In iedere sector zijn velen banen te vinden en wij hebben een aantal banen voor jou uitgelicht. Wellicht past een van deze banen bij jouw interesses of haal je hier inspiratie uit. Lees hieronder populaire banen voor mannen.

Automonteur

Het repareren en onderhoud uitvoeren aan auto’s is nog steeds een populaire baan voor mannen. De hele dag sleutelen aan voertuigen en daarna het resultaat zien als het allemaal gelukt is geeft een voldaan gevoel. De werkzaamheden die je doet op een dag zijn de problemen analyseren, onderdelen vervangen en ervoor zorgen dat de auto veilig te gebruiken is om mee te rijden.

Architect

Niet iedereen kan een architect worden. Je hebt namelijk velen kwaliteiten en kennis nodig om deze baan te kunnen uitvoeren. Je hebt veel technische, bouwkundige en analytische kennis nodig om tot een goed resultaat te komen. Beschik jij over al deze kennis? Dan is een baan als architect wellicht iets voor jou!

Chirurg

Een Chirurg is bezig met uit uitvoeren van operaties om verwondingen en ziektes te behandelen. Het is een divers beroep omdat je elke dag nieuwe patiënten die een andere operatie nodig hebben. Voor dit beroep heb je wel doorzettingsvermogen nodig. De studie geneeskunde duurt 6 jaar waarna je je vervolgens moet specialiseren. Een lange weg, maar als je het echt wilt dan gaat het je ook lukken!

Lees ook:  Deze trends geven jou een geweldig seksleven

Vrachtwagenchauffeur

Veel mannen zijn vrachtwagenchauffeur. Hun taak is om veilig en op tijd goederen af te leveren voor ladingen. Dit brengt een enorme verantwoordelijkheid met zich mee. Ook moeten vrachtwagenchauffeurs een rijbewijs hebben speciaal voor vrachtwagens. Heb je een passie voor vrachtwagens en zou je graag zelf een transportbedrijf oprichten? Let er dan wel op dat je een NIWO vergunning behaalt. Meer weten? Lees hier verder over de NIWO vergunning.

Externe vervoersmanager

Een externe vervoersmanager, de expert die je transportproces naar nieuwe hoogten brengt! Met zijn toewijding en vaardigheden neemt hij de leiding over alle vervoersactiviteiten binnen je organisatie. Van het organiseren en onderhouden tot het beheren van het vervoer, hij staat altijd paraat om je logistieke uitdagingen aan te pakken. Samenwerken met interne afdelingen zoals inkoop, productie en verkoop is voor hem vanzelfsprekend, en hij zorgt ervoor dat je waardevolle goederen tijdig en binnen het budget worden afgeleverd. Of het nu gaat om een transport- of logistiekbedrijf, of een consultancy rol voor diverse ondernemingen, een externe vervoersmanager brengt efficiëntie en succes in je logistieke operaties. Vind hier jouw externe vervoersmanager.

Lees ook:  Golfen is voor mannen die het eindlevel hebben bereikt.

Kok

Om kok te worden heb je een passie nodig voor eten. Want je bent de hele dag bezig met eten inkopen, eten bereiden en je eten proeven. Je beschikt over creativiteit en bent stressbestending. Want in een keuken kan het een drukke dienst worden. Kok zijn is ook een creatieve baan, omdat je met verschillende ingrediënten kunt koken die je normaal gesproken niet samen zou gebruiken.

Accountant

Een accountant is bezig met financiële gegevens en alles wat met boekhouding en belastingaangiften te maken heeft. Daarnaast moet een accountant ook sterk zijn in zijn communicatie. Vooral met gesprekken is dit belangrijk om goed te kunnen communiceren met elkaar. Als jij gek bent op het werken met cijfers en een sterke communicatie hebt, dan ben je geschikt om een accountant te zijn!  

Wil je meer blogs lezen? Lees dan ook "Mannen mode trends" en "5 sollicitatie trends". Heb je een eigen onderneming? Lees dan hier hoe je deze naar een hoger niveau kunt tillen.

Klaar om binnen 1 minuut je nieuwe stijl te ontdekken?

Recent

Styling tips voor mannen voor iedere gelegenheid

Abonnementen: De toekomst van consumentengedrag

Deze nieuwe sporttrends van 2023 moet je zien!

Alles over de kunst van Shibari

© Trendheads - 2023
Made with
Web Wings