Rode herenkapsels

25 oktober 2016
342
Rode herenkapsels

In deze gids tref je inspiratie en ideeën voor rode mannenkapsels voor verschillende stijlen en lengtes, passend bij zowel jong als oud(er) en op verschillende gezichtstypen.

→ Gelijk naar lookbook inspiratie

Je hoort wel eens (of vaak ?!) dat mannen met rode haren minder sexy zijn. Dat ze nooit echt op kunnen tegen stoere manen met blonde of donkere haren.

Of andere onzin statements die nergens op slaan. Anyway, als je rood haar hebt dan heb je dit vast wel eens gehoord.

Gelukkig is deze perceptie in rap tempo aan het veranderen. Grote namen uit de entertainment industrie, zoals Benedict Cumberbatch en Michael Fassbender laten zien wat het is om een man met rode haren te zijn tegenwoordig.

Zij showen hun rode lokken met trots op de cat walks en on screen. Dus waarom jij niet?

Rode herenkapsels

De voor- en nadelen van rood haar

Dus je hebt er voor gekozen om je haar niet te verven. Goedzo! Maar hou wel rekening met het volgende:

Haarzakjes. Waarom weet niemand, maar als je rood haar hebt dan heb je ook een lager aantal haarzakjes. Dit betekend overigens niet dat je haar er dunner uitziet. Het betekend echter wel dat je iets eerder kaal zult worden.

Lees ook:  Kroeshaar verzorgingsgids en lookbook

Stevigheid van rode haren. Rood haar is tevens de meest stevige haarkleur dat er is. Met stevig bedoelen we dan de haarwortels en haren zelf. De dikte van je rode haren zorgen er ook voor dat vochtig maken lastiger is.

Dit resulteert in haren die sneller droog zullen aanvoelen. Dit los je het beste op door een conditioner mee te nemen in jouw verzorgingsroutine.

Huidverzorging. Als je rode haren hebt dan is je huid ook gevoeliger voor UV-straling. Ga daarom rijkelijk om met zonnecrème. Omdat je huid dunner is zul je ook sneller last hebben van irritaties of een verbrandde huid.

Lookbook rode haren

Een rode haarkleur is een echte blikvanger, ongeacht de stijl die je hebt toegepast toen je vanochtend uit je bed kwam. Maak hier gebruik van!

Als je van nature rood tinten in je haar hebt zul je gezien worden als betrouwbaar en 'cute', of je dit wilt of niet is een tweede natuurlijk ;-).

Daarom hebben we lookbook voor je samengesteld waarin je inspiratie op kunt doen voor het uitzoeken van kort, lang, gekleurd of een rebels rood kapsel.

Lees ook:  Herenkapsels trends 2023

Als je er voor kiest om kleur toe te voegen dan complimenteert een donkerrode koper kleur je waarschijnlijk erg goed als je blauwe of groene ogen hebt.

Anders is het een optie om aan lichtere highlights en een medium-haarlengte te denken.

→ Bekijk ook: 250+ portretfoto's in de herenkapsels gids van dit moment


Meer inspiratie nodig?

Herenkapsel inspiratiegids

Dan is onze inspiratiegids een must have voor jou. We hebben de meest populaire herenkapsels van dit moment voor je samengevat in één ultieme inspiratiegids van ultra-hoge kwaliteit:

  • Gratis te downloaden
  • Kapsels voor alle haarlengtes en haartypes
  • Ideaal om als referentie mee te nemen naar je kapper
  • 25 pagina's met gegarandeerd de mooiste portretfoto's
  • Op een ander moment verder lezen
  • Samengesteld door haarsnijders

Ontdek je nieuwe haarstijl.


Download gratis onze nieuwste inspiratiegids vol met stijlen voor elke lengte en haartype.

Recent

Hoe je als man geld kunt besparen, 3 tips!

Thuiswerken met kinderen? Deze tips kan je goed gebruiken!

Mannen en hun liefde voor auto’s

Waarom beginnen er mensen met roken?

© Trendheads - 2024
Made with
Web Wings