De springkussentrends voor aankomende zomer

11 februari 2022
446

Wanneer het weer bijna zomer is zijn er vaak leuke kinderfeestjes. Kinderfeestjes worden vaak gehouden in een bepaald thema. Zo kan het thema bijvoorbeeld prinsessen zijn, maar ook piraten. Dit is vrij ouderwets, want het is echt een gescheiden jongens en meisjes thema. Natuurlijk is daar nog steeds helemaal niks mis mee, maar het kan tegenwoordig ook anders. Tegenwoordig worden thema’s vaak namelijk gericht op de jongens en de meisjes. Dit zijn dan algemene thema’s, neutrale thema’s. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een onderzee thema of een strand thema. Iedereen vindt het leuk en iedereen hoort er bij. Benieuwd naar de nieuwste trends wat betreft springkussens? Lees dan verder.

Glijbaan

Een van de trends wat betreft de springkussens is een springkussen met een glijbaan. Kinderen vinden glijbanen helemaal geweldig en al helemaal als dit in combinatie is met een springkussen. Soms zit de glijbaan bij springkussens voor kinderen aan de voorzijde en soms ook aan de zijkant. Springen en glijden zorgt dus voor nog meer pret. Let wel op, want deze glijbaan is over het algemeen alleen geschikt voor iets oudere kinderen.

Lees ook:  De beste kerstcadeaus voor je vriendin

Ballenbak

Je hebt tegenwoordig ook springkussens voor kinderen waar niet alleen een glijbaan aan zit, maar waar in het springkussen ook een ballenbak zit. Dat is leuk voor de iets kleinere kinderen. Zo kunnen zij spelen in de ballenbak, terwijl de oudere kinderen van de glijbaan afgaan. Dit is een goed idee wanneer je kinderen bij elkaar hebt van gemixte leeftijden.

Beesten

Ook beesten zijn een trend op dit moment. Kinderen houden namelijk van dieren, daarom zijn de dierenthema’s ook steeds meer in opkomst. Zo kun je een hele boerderij krijgen als springkussen, maar ook een onderwaterthema met vissen of een hele jungle. Je kunt zelfs springkussens krijgen met hele grote dieren erop. Je hebt dan een springkussen waar heel erg groot een krokodil, aap, olifant of tijger op zit. Zo kun je op de dieren klimmen en springen tegelijk. Wat wil je nog meer?

Tv

Tegenwoordig zijn ook tv helden helemaal populair bij springkussens. Vooral Peppa Pig of Paw Patrol vinden de kinderen helemaal geweldig. Hoe leuk is het om een springkussen te hebben voor het feestje met je held van tv erop? Naast Peppa Pig en Paw Patrol zijn er ook springkussens van bijvoorbeeld Spongebob, Dora en verschrikkelijke ikke.

Lees ook:  Alles over krullend haar bij mannen tips en advies

Kopen

Je kunt ervoor kiezen om een springkussen te huren, maar je kunt tegenwoordig ook prima een springkussen kopen. Let er bij de aanschaf op dat het springkussen van het merk Happy Bounce is. De luchtkussens in deze springkussens voor kinderen zijn namelijk stuk voor stuk veilig en bovendien zijn ze van hoogwaardige kwaliteit. De springkussens voor kinderen gaan jaren mee wanneer je ze koopt, dus het is zeker geen geldverspilling.

Klaar om binnen 1 minuut je nieuwe stijl te ontdekken?

Recent

4 outfit tips om stijlvol naar kantoor te gaan

De beste wijn voor bij een kaasfondue avond

Waarom wordt eilandhoppen steeds populairder?

Het kiezen van het juiste horloge

© Trendheads - 2023
Made with
Web Wings