5 trends om de tijd te doden

29 juni 2022
266
iptv box

Af en toe heb je van die momenten dat je toch wat tijd te veel hebt. Meestal hebben we het erover dat we tijd te weinig hebben, en dat tijd onze rivaal is, maar soms verveelt men zich ook! Dan moet je erg creatief gaan denken wat je nou zou kunnen doen. Gelukkig kun je veel op internet vinden voor inspiratie, net zoals je in deze blog kunt vinden. In deze blog bespreken we 5 activiteiten die erg populair zijn geworden de afgelopen tijd. Misschien zit hier wel iets leuks voor jou bij!

Diamond painten

Het klinkt als schilderen, maar dat is het niet. Voor diamond painten heb je ook geen skills nodig, alleen heel veel geduld! Een diamondpainting maken gaat doormiddel van een stuk stof waar een plak laag op zit met nummertjes en kleuren. Deze nummertjes geven aan welk kleur diamantje je op die plek kunt plakken met een soort pincet. De diamandjes zijn erg klein, nog kleiner dan 1 millimeter. Hier ben je dus wel even mee bezig! De diamond painting kun je online bestellen of kopen in een hobby winkel.

Lees ook:  Mobiele telefoon trends van nu!

Yoga

Veel stress in je hoofd, maar toch wat tijd over? Probeer dan yoga. Yoga is sinds corona erg populair geworden, samen met mediteren. Yoga vereist niet veel, alleen een mat en zin. Trek comfortabele kleding aan en ga ervoor! Zoek online een filmpje op hoe je het beste kunt beginnen, zodat je het rustig op kunt bouwen.

In deze blog lees je waarom yoga zo populair is geworden.

Tuinieren

Het is weer lekker weer en officieel zomer. Dat houdt in dat je lekker in de tuin kunt gaan zitten, of misschien wel werken! Overweeg het om even tot rust te komen doormiddel van tuinieren. Creëer je eigen moestuin, plant wat bloemen om of begin aan het groeien van je eigen zonnebloemen. Groene vingers hebben is handig, maar niet per sé nodig!

Nintendo Switch

Misschien heb je genoeg aan Netflix of aan je IPTV box, maar de Nintendo switch is pas een echte bezighouder! Deze spelcomputer is verkozen tot beste spelcomputer van 2022, en met een reden ook. De Nintendo Switch kan zowel in de hand gespeeld worden zoals we die van vroeger kennen, maar kan ook op de tv aangesloten worden. Zo kun je genieten van een heerlijk spelletje Animal Crossing!

Lees ook:  4x de mooiste sieraden voor mannen
iptv box

Bulletjournaling

Ben je een beetje creatief aangelegd? Dan is bulletjournaling vast wel wat voor jou! In een bulletjournal houdt je dagelijkse activiteiten bij op een creatieve en persoonlijke manier. Het is eigenlijk een leeg boekje waar je zelf de bladzijdes invult met leuke kleuren, stickers, schema’s en wat je maar kunt bedenken. Het kost best wel wat tijd, dus mocht je tijd genoeg hebben is dit zeker iets voor jou.

Klaar om binnen 1 minuut je nieuwe stijl te ontdekken?

Recent

4 outfit tips om stijlvol naar kantoor te gaan

De beste wijn voor bij een kaasfondue avond

Waarom wordt eilandhoppen steeds populairder?

Het kiezen van het juiste horloge

© Trendheads - 2023
Made with
Web Wings