De trends voor het inrichten van je mannenhuis

23 januari 2023
322
mannenhuis inrichten

Je gaat verhuizen, maar je bent alleen. Je moet je huis ook weer helemaal opnieuw gaan inrichten. Waar vrouwen houden van veel accessoires zoals bijvoorbeeld kaarsen en kussentjes, hoeft dat van jou niet zo. Jij wil vooral dat je huis functioneel is. Je wil een goede bank, goede wifi en een lekker grote televisie, want je moet natuurlijk wel lekker kunnen gamen als jij thuis komt van je werk. Meer heb jij niet nodig. Je denkt nu misschien dat je die accessoires niet gaat missen, maar toch heb jij ook sfeer nodig in je huis. Niemand wil vier witte muren om zich heen hebben, dat verveelt al snel. Hoe kun jij zonder al te veel poespas toch je mannenhuis een beetje stijlvol inrichten? In dit blog een aantal trends voor het inrichten van jouw mannenhuis.

Eettafel

Een grote eettafel in je woonkamer is helemaal een trend van nu. Je kan er lekker aan zitten met een paar vrienden, maar je kan er ook lekker aan werken. Helemaal handig als je geen aparte werkplek wil hebben in huis. Kijk bijvoorbeeld eens voor een robuuste eettafel met stalen poten en hout. Dat is een tafel die stoer oogt en die helemaal in jouw manneninterieur past. Liever een andere tafel, bijvoorbeeld helemaal van hout? Ook dat kan. Ga meubels vergelijken en kies de eettafel die bij jou past. Tip: maak van tevoren een plattegrond van jouw woonkamer. Zo weet je beter waar alles te staan komt en hoe groot de eettafel precies kan zijn. Stoere twist aan je eethoek geven? Ga dan voor verschillende stoelen voor erbij, in plaats van maar een model en kies voor verlichting in de vorm van hanglampen.

Lees ook:  Het verschil tussen dun en dik haar

Donkere kleuren

Een trend die iedereen waarschijnlijk associeert met een mannenhuis: donkere kleuren. Niet gek, maar ook zeker een trend op dit moment. Juist omdat je vaak een wat meer robuuste uitstraling in je interieur wil passen hier donkere kleuren bij. Wist je dat een donkere kleur prima kan in de woonkamer? Je hoeft niet bang te zijn dat de ruimte er kleiner door lijkt, want dat is niet zo. Dit is een fabeltje. Kies voor een muur die je donker maakt en laat de anderen muren wit.

Grote planten

Planten zijn vaak wel een trend, maar wat nu helemaal hip is en helemaal volgens de laatste trends voor de inrichting van een mannenhuis zijn grote planten. Grote planten neerzetten kunnen het interieur een boost geven. Je maakt van de planten een eyecatcher in je huis en je geeft de woonkamer letterlijk wat leven. Een grote plant heeft daarbij vaak een stoere uitstraling, zeker als je de plant in een stoere plantenbak zet met een motiefje. Vind je het leuk om planten te verzorgen? Overweeg dan ook eens cactussen. Cactussen zijn ook helemaal trendy en passen perfect in jouw manneninterieur.

Lees ook:  Onderhoudsvriendelijke tuinoptie voor heren: kunstgras

Meer lezen op Trendheads? Lees hier de woontrends van 2023.

Recent

Hoe je als man geld kunt besparen, 3 tips!

Thuiswerken met kinderen? Deze tips kan je goed gebruiken!

Mannen en hun liefde voor auto’s

Waarom beginnen er mensen met roken?

© Trendheads - 2024
Made with
Web Wings