Wat vinden vrouwen aantrekkelijk?

21 maart 2023
331
Pme legend

Soms lijkt het alsof vrouwen graag die zachte lieve jongen willen. Alleen hoe kan het dan dat in de praktijk die ene man die helemaal niet altijd zo lief en aardig is, zo populair lijkt? Ten eerste klopt dat beeld niet helemaal. Er zijn zeker mannen die ook gewoon aardig zijn én mega aantrekkelijk zijn voor vrouwen. Lees hier hoe dat precies zit.

Aantrekken en afstoten

Natuurlijk gaan vrouwen net zo goed niet graag voor een man met bindingsangst die je dan weer aanhaalt en dan weer weg is. Het spel echter van aantrekken en afstoten, in een lichte versie, is echter wel iets waar veel vrouwen naar verlangen. Een man die zowel die liefdevolle man is als die ietwat mysterieuze man die bijna rauw bij de vrouw de kleren van het lijf rukt. Een vrouw wil veiligheid en tegelijkertijd de spanning voelen van begeerd worden.

Dat is anno 2023 anders dan vroeger, geeft ook Belgisch-Amerikaans psychotherapeut en auteur Esther Perel aan. Vroeger was een relatie een veilige basis voor de vrouw. Een zekerheid als je hulp nodig hebt voor bij het opvoeden van de kinderen. Tegenwoordig is er echter steeds vaker liefde gekozen vanuit liefde. Daarbij leggen veel vrouwen de lat hoog. Een man moet voorzien in romantiek, moet een goede vader zijn, een goede bedpartner, een luisterend oor. Etc. Heel veel in één persoon dus.

Lees ook:  Nieuwe onlinemogelijkheden verleiden mannen om hun geluk te beproeven

Zelfvertrouwen

Daarom is ook meer dan vroeger wellicht belangrijk dat een man zelfvertrouwen uitstraalt. Dat doe je het beste door zelfvertrouwen te hebben. Dat kun je krijgen door verschillende dingen te doen: zorgen voor bijvoorbeeld goede kleding van Pme legend, goed worden in je vak, dichtbij jezelf te blijven en mentaal krachtig te zijn. Als de emoties van de vrouw oplaaien, is het de kunst om als man juist de rust te bewaren. Als iemand namelijk even uit balans is, is de balans van de ander helpend.

Lachen is gezond, een man met humor

Een klik is fijn, dat is vaak voelbaar in de humor. Bovendien zorgt lachen voor vermindering van spanning en kun je beter omgaan met onderlinge verschillen. Niet voor niets geven vrouwen aan dat ze een man met humor zoeken. Het brengt ook speelsheid in de gesprekken en dat geeft weer sprankeling in de relatie.

Uiterlijk

Uiteindelijk zoeken vrouwen veelal een partner die ongeveer net zo knap is als zijzelf. Er kan wel verschil zijn en sommige vrouwen vinden een man met geld en macht extra aantrekkelijk. Alleen vaak zie je toch dat als het om de man zelf moet gaan, men meestal in 'dezelfde categorie' zit.

Lees ook:  Waarom steeds meer mensen de natuur in gaan

Jou

Uiteindelijk is het een vrouw precies te doen om wie jij bent. Ga dus niet proberen om iemand te zijn die je niet bent. Dat werkt averechts en is juist helemaal niet aantrekkelijk. Reken er ook maar op dat je dan uiteindelijk door de mand valt. Het mooie van jou is dat niemand anders zo goed jou kan zijn als jijzelf. 

Meer lezen over wat vrouwen aantrekkelijk vinden? Lees dan deze blog over het mysterie van aantrekkingskracht!

Klaar om binnen 1 minuut je nieuwe stijl te ontdekken?

Recent

4 outfit tips om stijlvol naar kantoor te gaan

De beste wijn voor bij een kaasfondue avond

Waarom wordt eilandhoppen steeds populairder?

Het kiezen van het juiste horloge

© Trendheads - 2023
Made with
Web Wings