Het meest sexy ondergoed voor mannen: volgens vrouwen!

21 februari 2023
898
sexy ondergoed

Je wil even net iets beter je best doen! Het is belangrijk om te weten hoe jij er uit ziet als je alleen maar een onderbroek draagt! Je wil een verpletterende indruk achterlaten als je in de ochtend een eitje staat te bakken voor je partner met niets anders aan dan je sexy ondergoed.

Soorten herenondergoed zijn verschillende soorten heren ondergoed. Zo heb je bijvoorbeeld:

-De herenstring
-De slip
-De klassieke onderbroek
-De klassieke boxershort
-Boxershort met lange pijpen
-Boxershort met korte pijpen

Kun jij een herenstring rocken?

Laten we dan maar meteen goed beginnen! Het is best aan de kinky kant en echt niet voor alle mannen weggelegd. Een herenstring komt best vaak voor in de gay community. Mannen die zich aangetrokken willen voelen tot mannen, kunnen hun blote kadetjes laten zien en zo de aandacht trekken van hun partner. Het blijven mannen, een jagersinstinct is er niet uit te krijgen!
Er zijn ook heteromannen die zich hier sexy in voelen, maar over het algemeen vinden vrouwen strings bij mannen minder sexy. Slechts 12% van alle vrouwen zegt dat haar partner er goed uit zou zien in een mannenstring.

Lees ook:  De Meesterbarbier verkozen tot beste barbershop van Nederland en België

De mannen slip

De slip is de welbekende onderbroek die op de klassieke zwembroek lijkt. Er zijn veel mannen rond de 60 jaar, die deze onderbroek dragen. De slip is vaak in meerdere kleuren verkrijgbaar. Toch hebben de donkere kleuren zoals zwart, donkerblauw en donkergroen veelal de voorkeur.

Vrouwen vinden dit ondergoed veel sexyer dan je misschien zou denken. Vooral in combinatie met een goed lichaam en afgetrainde benen, scoort dit ondergoed een 65% van de vrouwen die zegt dit sexy te vinden bij mannen!

Klassieke onderbroek

De klassieke onderbroek is de onderbroek die vooral oudere mannen vanaf circa 70 jaar dragen. Dit ondergoed heeft een opening dat als gulp dient. Zoals je wellicht al verwacht is dit niet de onder broek waar de meeste vrouwen voor warmlopen. De simpele katoenen, bijna luier vormige onderbroek scoort dan ook maar een 8% van de vrouwen die aangeeft dit sexy te vinden bij haar partner.

De klassieke boxershort

De klassieke boxershort lijkt op een korte broek met vrij wijde pijpen. Er is een tijd geweest dat de klassieke boxershort enorm in was. Het zit lekker. De populariteit van de klassieke boxershort is inmiddels wel veranderd. Wat vrouwen vooral sexy vinden aan dit ondergoed is de verhouding van de onderbroek met het mannelijke lichaam en de afdruk van de penis die vrij kan rond bungelen en die tijdens het lopen tegen de voorzijde van het textiel drukt.
75% van de vrouwen geeft aan dit het meest sexy ondergoed te vinden voor een man!

Lees ook:  De springkussentrends voor aankomende zomer

Boxershort met korte pijpen

De boxershort heeft dezelfde stof als de slip, maar heeft wel pijpen. Een strakke boxershort met korte pijpen is sowieso erg populair. Hiervoor geldt net als de slip dat met name de donkere kleuren het goeddoen in de verkoop. De boxershort is zelfs zo populair dat boxershorts voor dames ook prima worden verkocht. Met deze boxershort lijken de bovenbenen wat breder. Zeker als je smalle heupen hebt, ziet je lichaam er extra goed uit in een boxershort met korte pijpen. De short moet als het goed is iets lager op de heupen zitten. Anders krijg je wellicht een omgeslagen tailleband.

Wat willen de vrouwen voor sexy ondergoed zien bij de man?

Je denkt misschien dat de string, de jockstrap en het doorzichtige ondergoed erg sexy is voor vrouwen. Die laten immers wat meer van je lichaam zien. Dat is echter niet wat de meeste vrouwen willen. Uit onderzoek blijkt namelijk dat vrouwen vooral houden van een strakke boxershort. Het liefst in een donkere kleur. Zo valt er nog wat te raden en ook weer niet, want doordat de boxershort strak is, zie je de vormen goed. Nog een extra geheim hierbij is de welbekende bobbel in de broek. Er is namelijk onderzoek gedaan onder 105 vrouwen die allemaal 3D-modellen van verschillende mannen te zien kregen. Het bleek dat de vrouwen naar de bobbel kijken. Wellicht een evolutionair gegeven dat nog steeds geldt en waar het gemiddelde vrouwenlichaam dus op reageert. Het is dan ook niet voor niets dat push-up ondergoed voor mannen steeds populairder is. Kortom? Wil je als man sexy ondergoed, die de meeste vrouwen aantrekt? Dan kom je al snel uit bij een strakke zwarte of donkerblauwe boxer met korte pijpen. Alleen, wil je een specifieke vrouw verleiden? Dan is het slim om gewoon op de vrouw af te vragen wat haar opwindt qua mannenondergoed.

Lees ook:  Dé trends op het gebied van voedsel dit jaar

Klaar om binnen 1 minuut je nieuwe stijl te ontdekken?

Recent

De langdurige voordelen van avontuurlijke vakanties

Wat kun je verwachten als je vader wordt?

De rol van edelstenen in luxe horloges

Italiaanse herenkapsels: een gids

© Trendheads - 2024
Made with
Web Wings