Welk soort ondergoed past het beste bij mij?

11 januari 2023
276
ondergoed heren

De modewereld voor heren begint steeds meer te evolueren. Ieder jaar komen nieuwe stijlen en silhouetten tevoorschijn. Het hoeft tegenwoordig niet allemaal zo standaard te zijn. Juist om die reden kun je wellicht gaan kijken naar een andere stijl ondergoed. Misschien is er wel eentje die beter bij je past dan de soort die je nu altijd koopt. Naast het comfort die andere soorten ondergoed kunnen brengen, zijn er ook soorten ondergoed die door heren gedragen kunnen worden bij een specifieke gelegenheid. Van slips tot wijde boxershorts voor heren, in deze blog leer je alles wat je moet weten over de verschillende soorten heren ondergoed.

Boxershorts

Boxershorts voor heren zijn onder te verdelen in 3 verschillende categorieën met hun eigen eigenschappen. Hieronder lichten we toe welke pasvormen en kenmerken typerend zijn voor iedere soort boxershort.

Wijde boxershorts

Ook wel bekend als de ‘klassieke boxershort’, vaker gedragen door de wat oudere doelgroep. Toch wordt deze soort boxershort als maar populairder bij de jongeren. Dit komt doordat dit ondergoed lekker ruim zit, hierdoor kan alles lekker ademen. Je hoeft absoluut niet bang te zijn voor knellingen rondom je benen en buik. Het is de perfecte boxershort als je houdt van een relaxte pasvorm!

Lees ook:  Goed uitziende werk/bedrijfskleding voor mannen

Boxershort met korte pijp

Een van de meest gedragen boxershorts onder de heren, ook wel bekend als ‘trunks’. Dit ondergoed heeft een vierkante vorm met korte broekspijpen die hoog op het bovenbeen vallen. Hierdoor lijkt het alsof je bovenbenen breder zijn, dan dat ze daadwerkelijk zijn. Deze boxershort valt wat lager op de heupen, dus je zult geen last hebben van een knellende band. Als je smallere heupen en bovenbenen hebt, is deze boxershort ideaal voor jou.

Boxershort met lange pijp

Boxershorts met een lange pijp zijn iets minder populair onder de heren, maar zeker niet minder comfortabel! Er zijn verschillende lengtes beschikbaar in deze variant. Je kunt zelf kijken welke lengte het beste zit voor jou. Het fijne aan een boxershort met langere pijp is dat deze niet snel omhoog zullen kruipen. Deze boxershorts zijn comfortabel, warm en handig als je de illusie wilt wekken dat je benen iets smaller zijn.

Herenslip en string

Voor veel heren is het fenomeen slip en string niet hun eerste gedachte als ze denken aan ondergoed, maar deze soorten ondergoed hebben zeker hun voordelen. Voor de heren die eens wat anders willen, kunnen deze opties wellicht van pas komen.

Lees ook:  Gezichtsscrub voor mannen: hoe, wat, waarom?

Slip

De herenslip was vroeger erg in trek bij de meeste mannen. Tegenwoordig dragen veel sporters dit soort ondergoed omdat ze geen last hebben van broekspijpen. Een slip straalt veel zelfvertrouwen uit, waardoor menig man die in de sportschool staat, deze graag draagt. Een slip accentueert je gespierde bovenbenen mooi waardoor het een sexy uitstraling geeft.

String

Net zoals de slip was de string vroeger erg in trek bij de heren. Een string straalt, net zoals de slip, veel zelfvertrouwen uit en accentueert je gespierde bovenbenen mooi. Naast deze voordelen heeft een string ook nog als voordeel dat het een soort ondergoed is dat perfect gepaard gaat met een strakke pantalon. Als je een strakke pantalon draagt, is het namelijk mogelijk dat je het ondergoed ziet zitten. Als je een string draagt, is dit absoluut niet het geval!

Nu dat alle soorten herenondergoed meer bekend zijn, blijft alleen nog de vraag welke je gaat dragen. Dit heeft natuurlijk alles te maken met je persoonlijke voorkeur. Het gaat er namelijk om dat jij je goed voelt en dat je ondergoed lekker zit!

Lees ook:  Hoe doe je je haar goed naar voren?

Meer lezen op Trendheads? Lees hier ons artikel over welke kleding je draagt tijdens je sollicitatiegesprek.

Klaar om binnen 1 minuut je nieuwe stijl te ontdekken?

Recent

Het verschil tussen dun en dik haar

Zo zorg je voor een gezonde en glanzende huid

Ontdek de kunst van stukadoren

Een telefoonhoesje voor iedere man

© Trendheads - 2023
Made with
Web Wings