De mooiste ringen voor bij je outfit

13 juli 2022
451
ringen

Tegenwoordig is het de trend dat je met je outfit uit kunt drukken hoe jij als persoon bent. Iedereen is lekker zichzelf en draagt lekker wat diegene wil. Dit is natuurlijk heerlijk om te zien, zoveel mogelijk kleur op straat, ieder zijn eigen stijl en alle outfits zijn uniek. Om je outfit compleet te maken gebruik je accessoires. Het maakt niet uit hoe veel je om doet, als jij je maar lekker voelt erin! De accessoires die vooral gebruikt worden zijn oorbellen, kettingen, armbanden, maar vooral ringen. Momenteel is het erg ‘in’ om je hele hand vol met ringen te hebben, want waarom ook niet? De leukste ringen voor je outfit compleet te maken hebben wij voor je op een rijtje gezet!

Vintage ring

Als je vaker naar een thriftshop gaat is het voor jou makkelijk om deze soort ringen te vinden. Voor de vintageliefhebbers is een vintage ring erg leuk om je outfit compleet te maken, zeker als je al een vintage outfit aanhebt. Vintage ringen zijn vooral leuk als ze felle kleuren hebben, bijvoorbeeld 80’s ringen, die hebben meestal zeer leuke kleuren zoals knal geel of blauw.

Lees ook:  Kleine veranderingen voor een nieuwe zakelijke look

Grote schakelring

Een grote schakelring kan bij elke outfit erg leuk staan, maar voor degene die nét iets meer willen opvallen is hij perfect. De ring is breed en is te verkrijgen in verschillende patronen. De ring kan in het goud of zilver gekocht worden, het is maar wat je zelf leuk vindt. De ringen kunnen gedragen worden voor een chique look, maar ook voor een stoere en donkere look is hij zeer geschikt.

Memoire ring

Deze ring kan het beste gedragen worden bij een chique gelegenheid. De ring is namelijk bezet met allemaal stenen die naast elkaar geplaatst zijn, waardoor de ring volledig is bedekt met steentjes. Draag je hakken bij je outfit? Dan past deze ring er zeker en vast bij. Hij geeft net die extra bling!

ringen

Entourage ring

Mocht jij je partner ten huwelijk willen vragen, is de entourage ring zeker geschikt hiervoor. Een entourage ring is een ring die een grote steen in het midden heeft zitten die alle aandacht trekt. Kort eromheen kunnen er nog enkele kleine steentjes zitten, maar het gaat zich vooral om de grote steen in het midden. De ring staat dus erg mooi bij een trouwjurk. Als je partner wel van iets extra’s houdt, is deze ring zeker aan te raden voor je aanzoek.

Lees ook:  Mystieke maskers voor mannen

Heb jij tussen dit lijstje een ring gevonden die wel bij jouw stijl past? Natuurlijk kan een ring gedragen worden bij elke outfit, het gaat er allemaal om wat jij mooi vindt! Ben je meer op zoek naar verschillende accessoires die goed passen bij verschillende herenkapsels, klik dan hier voor onze nieuwste blog hierover.

Recent

De 10 saaiste (mannen)beroepen

Tijdloze horloges: investeringen die de tijd doorstaan

Baardstijlen inspiratie 2024

De invloed van 5G op de hedendaagse technologie

© Trendheads - 2024
Made with
Web Wings