Waarom goud onmisbaar is in jouw mannelijk interieur

26 mei 2023
150

Het creëren van een mannelijk interieur gaat verder dan alleen het kiezen van de juiste meubels en kleurenschema's. Het draait om het toevoegen van elementen die persoonlijkheid, stijl en een vleugje luxe uitstralen. En wat is er nu beter geschikt om dit te bereiken dan de glans en allure van goud? In dit blogartikel zullen we bespreken waarom goud een onmisbaar element is in jouw mannelijk interieur en hoe je het op een smaakvolle manier kunt integreren.

Wat voegt goud toe aan je interieur?

Als je goud toevoegt aan jouw interieur dan geeft dit een chique tintje. En elke man wilt natuurlijk uitstralen dat ze een chiquere kant hebben. Je moet wel op passen dat je te veel goud hebt in je interieur. Als dit het geval is dan wordt het erg kitcherig en dit is niet heel mannelijk. Hou het daarom bij een accessoire of een kleine meubel hier en daar. Denk hierbij aan een gouden bijzettafeltje of een luxe gouden spiegel.

Gouden items die passen bij een mannelijk interieur

Het is best moeilijk om te bedenken hoe je goud gaat integreren in je interieur. Je kunt niet zoals de kleur zwart zomaar een meubel kopen wetende dat het bijna overal bij past. Een gouden bank is eigenlijk al meteen to much.

Lees ook:  Alpecin reviews: onze ervaring van deze cafeïne shampoo

En goede manier om goud toe te voegen is door gouden kunst te kopen. Denk aan een gouden beeldje. Een schilderij of portret waar de kleur goud erg prominent naar voren komt is een erg geschikte optie. Een gouden lamp naast je bank of aan het plafond is ook een hele stijlvolle manier om deze kleur toe te voegen aan je interieur. Bekijk hier een hanglamp goud als je geïnteresseerd bent om je interieur een boost te geven.

Voor de meeste mensen is het hebben van verschillende gouden accessoires al meer dan genoeg. Maar als je goud echt een groot onderdeel wilt maken van je interieur. Dan kun je ook kiezen om gouden gordijnen te kopen. Dit is natuurlijk erg gewaagd en niet voor iedereen.

Goud bij bepaalde kleuren

In principe past goud bij elke kleur. Maar je wilt natuurlijk wel de combinatie kiezen die het beste bij je past. De combinatie wit en goud geeft een uitstraling die erg chique is. Terwijl zwart en goud juist een stoere uitstraling geeft. Zeker als je een mannelijk interieur wilt past dit erg goed.

Lees ook:  Blacked out

Verder heb je ook verschillende soorten goud die ook weer een totaal andere uitstraling geven. Geelgoud is de meest bekende variant. Maar je hebt ook mat goud. De materiaal waar het gouden item van gemaakt is heeft ook nog invloed op de manier hoe het eruit ziet.

Tot slot

Goud is een onmisbaar element in een mannelijk interieur vanwege de luxe, verfijning, warmte en tijdloze elegantie die het met zich meebrengt. Door gouden accenten toe te voegen, kun je jouw interieur een instant upgrade geven en een persoonlijkheid en stijlvolle uitstraling creëren. Durf te experimenteren met gouden elementen en ontdek hoe dit glinsterende metaal je interieur naar een hoger niveau tilt.

Wil jij meer interieur tips voor mannen weten? Lees dan nu onze blog hierover! Een veelgebruikt bouwmateriaal tegenwoordig is het exclusieve Hi-Macs van LG Hausys. Lees hier meer over dit stevige solid-surface materiaal. Als je geïnteresseerd bent in de trends rondom het mannelijke gebit, lees dan deze blog!

Klaar om binnen 1 minuut je nieuwe stijl te ontdekken?

Recent

Styling tips voor mannen voor iedere gelegenheid

Abonnementen: De toekomst van consumentengedrag

Deze nieuwe sporttrends van 2023 moet je zien!

Alles over de kunst van Shibari

© Trendheads - 2023
Made with
Web Wings