Als man aan de klus: dankzij deze klusjes geniet je nog meer van jouw woning

10 mei 2023
600
klussende man

Ben jij als man dé persoon in het gezin die vaak wordt gevraagd om verschillende klussen te klaren? Klussen aan de woning is volgens veel mannen een leuke bezigheid, aangezien je beetje bij beetje jouw woning helemaal aan jouw wensen laat voldoen. En van een woning die voldoet aan jouw woning geniet je nou eenmaal veel meer. Welke mannenklusjes jij kunt uitvoeren om nog meer te kunnen genieten van jouw woning, vertellen we je hieronder. Als man aan de klus, met deze tips!

1. Een hordeur monteren

Het mooie weer komt eraan, maar dat seizoen brengt ook een nadeel met zich mee. We gaan namelijk weer last krijgen van vervelende vliegen en muggen. Voor je het weet zit je weer onder de muggenbulten en hoor je continu gezoem rondom je oren. Gelukkig heb je hier met een hordeur op maat geen last van. Dankzij een hordeur houd je namelijk deze vliegende insecten buiten de deur. Bovendien is het monteren van een hordeur ook nog eens heel eenvoudig. Wanneer je een hordeur koopt bij Instyle Decoration krijg je er namelijk eenvoudige instructies bij, zodat je binnen no time die hordeur hebt gemonteerd. Ook als je als man twee linkerhanden hebt, kun je deze klus snel klaren.

Lees ook:  5 tips om je huis te verduurzamen

2. Deuren voorzien van tochtstrips

Vinden jouw partner en kinderen het soms ook zo tochten in huis? Dan kun je als man de mouwen opstropen en tochtstrips onder de deuren maken. Dankzij tochtstrips zorg je ervoor dat er geen warme lucht kan ontsnappen wanneer jij net lekker jouw woonkamer hebt opgestookt. Zo behoud je het behaaglijk en bespaar je ook nog eens op jouw gasrekening. Bovendien zijn tochtstrips heel eenvoudig te monteren aan de deuren. 

Klik ook hier voor onze blog over akoestische panelen.

3. De muren een likje verf geven

Het verven van de muren is een leuke, simpele mannenklus om zelf te ondernemen. Dankzij een ander kleurtje op de muur kun je namelijk een heel andere sfeer creëren. Denk bijvoorbeeld aan een ander kleurtje op de kinderkamer of op de slaapkamer van jou en jouw partner. Zo kun je bijvoorbeeld meer rust laten uitstralen als je alle muren in dezelfde kleur verft. En met een ruimte die rustig oogt, word je zelf ook rustig én zul je gegarandeerd meer genieten van jouw woning. 

4. De tuin onkruidvrij maken

Heb jij een tuin? Dan mag dat ook zeker worden gezien als een onderdeel van de woning. Net als de woning heeft ook de tuin regelmatig wat onderhoud om er optimaal van te kunnen genieten. Bovendien zal een nette tuin er ook automatisch voor zorgen dat jouw woning er een stuk netter uit ziet. Als het onkruid woekert door jouw tuin, is dat wellicht wel de klus die je moet oppakken. Doe jouw tuinkloffie aan en ga lekker tuinieren. Of misschien wil je wel een zwembad opzetten voor de zomer. Als je dat doet moet je wel weten hoe zwembadfilterpompen werken. Een typische mannenklus!

Lees ook:  Praktische voordelen van een golftas van hoge kwaliteit

Vind een beautyprofessional 
bij jou in de buurt!

Recent

De invloed van TV en films op mannenkapsels

Vette locaties om een gala te houden per provincie

Welke galalocaties in Limburg zijn uniek?

Alles over trendy dreadlocks

© Trendheads - 2024
Made with
Web Wings