4 benodigdheden voor het verzorgen van een baard

18 augustus 2022
803
beste baardtrimmer

Als man wil je er meestal stoer uit zien, niet elke man wil dit, maar er zijn vele die dat wel heel graag willen. Soms weet je dan even niet hoe je deze look nou dan kunt ontwikkelen, maar overal is een oplossing voor. Een baard kan voor mannen al een hele andere uitstraling creëren, en het maakt niet uit wat voor een baard. Of je nou een grote volle baard wilt of een kleiner sikje, het is een wereld van verschil. Een baard laten groeien is wel een flinke opgaven, aangezien het veel tijd en geduld verreist. Ook moet je doorzettingsvermogen hebben, omdat het groeien van een baard erg kan jeuken. Als je eenmaal een baard hebt, is onderhoud ook zeer belangrijk. Met deze 4 benodigdheden kun je jouw baard prima verzorgen!

Baardshampoo

Net zoals het wassen van je haren is het wassen van je baard net zo belangrijk. Het is hygiënisch en gewoonweg noodzakelijk. Bij het wassen van de haren is speciale baardshampoo zeer aan te raden. Het zorgt ervoor dat alle haren een grondige reiniging krijgen. Baardhaar is steviger dan hoofdhaar, het heeft dus ook wat meer verzorging nodig. Je zou er ook voor kunnen kiezen om bij de baardshampoo ook nog conditioner te gebruiken. Conditioner maakt de haren wat zachter en geeft het een glans.

Lees ook:  Baardstijlen inspiratie 2024

Bardolie

Als je een volle baard wilt hebben is een goede verzorging noodzakelijk. Hiermee bedoelen we vooral dat je de baard moet voeden met vitamine en goed moet bijhouden, simpel gezegd. Een goede manier van een voedende verzorging is het gebruik van baardolie. Baardolie verzorgt, voedt en voorziet je baard van een mooie glans, en het laat nog een lekker geurtje achter.

Braadtrimmer

Een baardtrimmer is zeer zeker aan te raden als je zelf je baard wilt onderhouden. Sommige vinden het fijner om naar een kapper te gaan om de zoveel tijd, en de baard dan daar te laten trimmen. Al kost het weinig tot geen moeite om even zelf de baardtrimmer bij te trimmen. Je kunt op veel plekken en websites een baardtrimmer kopen, dat hoeft niet de beste baardtrimmer te zijn, maar dan heb je er tenminste een. De beste baardtrimmer is trouwens wel aan te raden als je wat vaker zelf je baard wilt trimmen! Ook om te prepereren voor een clean shave look!

beste baardtrimmer

Baardwax

Wanneer je een volle baard hebt is het wel beter om deze dan ook leuk te stylen. Met baardwax kun je de baard vorm geven en in model brengen zodat deze de hele dag goed zit. Als je een wilde baard hebt, kun je deze bedwingen met wat baardwax. Wax is dan ook wat steviger dan baardbalsem.

Lees ook:  De beste baardgroei middelen op een rijtje

Vind een beautyprofessional 
bij jou in de buurt!

Recent

De invloed van TV en films op mannenkapsels

Vette locaties om een gala te houden per provincie

Welke galalocaties in Limburg zijn uniek?

Alles over trendy dreadlocks

© Trendheads - 2024
Made with
Web Wings