Beste kappers in Amsterdam

22 februari 2022
677
dagje uit Amsterdam

Amsterdam is een grote toeristen stad waar je natuurlijk goed bij wilt lopen. De meeste jongeren plannen een dagje uit in Amsterdam om te bekomen van een drukke week of om eens iets te gaan vieren. Een trip naar Amsterdam plannen is daarom ook geen slecht idee, wel wil je natuurlijk dat je er tegen de avond goed uitziet als je plant om uit te gaan. Hieronder zal ik een top 5 van de beste kappers van Amsterdam opsommen waar je terecht kan voor een touch up.

Haarwerk Amsterdam

Als je er leuk wilt bijlopen tijdens je dagje uit in Amsterdam dan is zeker Haarwerk Amsterdam een aanrader. Bij Haarwerk Amsterdam kun je er meer dan 100% zeker van zijn dat je voor een dagje uit in Amsterdam er heel goed uit zal zien. Je kan er terecht voor een complete make-over en zelfs voor een ontspannende hoofdmassage. Als je je afvraagt hoe hun meesterwerken eruit zien dan kun je een kijkje nemen op hun instagrampagina!

Studio FHS

Een volgend bekende kapper in Amsterdam is Studio FHS. Studio FHS zorgt ervoor dat je handen met de beste producten verzorgd worden zonder je haren te beschadigen en dit dankzij de organische producten die ze gebruiken. Als je van plan bent om een dagje uit in Amsterdam te gaan dan ben je bij Studio FHS in hele goede handen. Grove krullen of heel kort haart? Studio FHS is gespecialiseerd in het behandelen van alle soorten haar.

Lees ook:  Strakke baard: verzorgd en daadkrachtig

DO1 Salon

Als je binnenstapt bij DO1 Salon wordt je omarmd met een indrukwekkend interieur. Bij DO1 Salon kun je terecht voor advies over je haren en hoe je jouw haar het best aanpakt. Ook kun je er even binnenspringen voor als je een leuk kapsel nodig hebt voor een dagje uit in Amsterdam, het team van DO1 staat klaar om jouw haar tot een perfect kapsel om te toveren.

MOGEEN

MOGEEN is één van de bekendste en beste kappers in Amsterdam. De eigenaar van dit salon is de internationale haarstylist Hester Wernert-Rijn, een bekend figuur in de mode- en beautywereld. Ze heeft voorheen samengewerkt met grote namen uit de modewereld zoals Jan Taminiau, David Laport, Missoni,… Dit salon is een absolute aanrader voor als je een kapper zoekt in Amsterdam, het salon heeft namelijk ook veel prijzen gewonnen. Bij MOGEEN ben je ongetwijfeld in hele goede handen voor een goede kappersbeurt.’

Hairbraidersclub

De laatste kapper dat erg bekend is in Amsterdam is de Hairbraidersclub. Wil je voor een hele nieuwe look gaan? Dan is Hairbraidersclub wel dé go-to plek om je kapsel een hele nieuwe look te geven. Hairbraidersclub is de eerste kapsalon waar je terecht kon voor braids. Heb je niet al te veel tijd en wil je er goed uitzien? Je kan bij Hairbraidersclub ook terecht voor advies en zij geven je een zicht op hoelang je behandeling zou kunnen duren, de kortste behandeling duurt maar 30 minuten, dit hangt natuurlijk ook van jouw gewenste resultaat af.

Lees ook:  De Casual chic stijlgids

Vind een beautyprofessional 
bij jou in de buurt!

Recent

De invloed van TV en films op mannenkapsels

Vette locaties om een gala te houden per provincie

Welke galalocaties in Limburg zijn uniek?

Alles over trendy dreadlocks

© Trendheads - 2024
Made with
Web Wings