Bodygroomer, de trend van 2023

14 juli 2022
437
bodygroomer

Het warme weer is weer terug in Nederland en dat betekent dat we weer een hele boel leuke buitenactiviteiten kunnen doen. Picknicken kan bijvoorbeeld weer, een eindje fietsen of wandelen, maar natuurlijk ook weer zwemmen en zonnen. Heerlijk is dat om weer eens het water in te gaan. Iedereen kan daar wel van genieten, jong of oud. Dat betekent wel dat we weer het badpak of de zwembroek aan doen. Er zijn dan mannen die zich wel eens schamen voor hun lichaamsbeharing, terwijl daar helemaal niks mis is natuurlijk! Alleen is het wel belangrijk dat ieder op zijn gemak is. De heren die van hun lichaamshaar af willen kunnen dan de bodygroomer uitproberen. Wat een bodygroomer precies inhoudt staat tot in de details uitgelegd in deze blog.

Wat is een bodygroomer?

Wat een bodygroomer precies inhoudt? Dit is een apparaatje waarmee je jouw lichaamshaar kunt onderhouden. Natuurlijk ga je niet je lichaam trimmen, maar je lichaamshaar. Een bodygroomer is dus een trimmer speciaal voor lichaamshaar. Met een bodygroomer kun je secuur en makkelijk lichaamsharen verminderen of zelfs helemaal weg halen. De trimmer kan je haren weg halen op bijna alle plekken zoals de armen, benen, billen, borst, bovenarmen, bovenrug, buik decolleté, dijen elleboog, enkels, gezicht, hals handen, onderrug, polsen, rug, schouders, voeten, triceps en wenkbrauwen.

Lees ook:  Beste zonnebrand van dit moment

Hoe werkt de bodygroomer?

Je zal misschien wel denken: “dan kan ik toch ook gewoon de baardtrimmer gebruiken?”, maar het verschil tussen een baardtrimmer en bodygroomer is toch wel erg groot. Een bodygroomer heeft meerdere korte en brede mesjes die dicht langs de huid glijden. De gewenste afstand kun je meestal instellen, maar dit aan het type bodygroomer. Door de afstand kun je dus kiezen of je jouw lichaamshaar wilt trimmen of scheren. Een baardtrimmer is echt voor de baard vanwege de structuur van de baard, de lengte van de baard en de capaciteiten van de baardtrimmer. Ga dus voor een bodygroomer als je een veilig en mooi resultaat wilt bereiken.

Voordelen van de bodygroomer

  • Ongewenst lichaamshaar kun je verwijderen.
  • Makkelijk te gebruiken.
  • Geschikt voor bijna heel het lichaam.
  • Eenvoudig mee te nemen.

Hoe kies ik de beste bodygroomer?

Ben je overgehaald om een bodygroomer aan te schaffen? Mooi, dat is ook de beste keuze! Het is dan wel belangrijk dat je de geschikte bodygroomer koopt die goed bij jou past. Als je gaat kijken voor een bodygroomer moet je op een paar dingen letten. Zoals de grootte van het apparaat. Als je veel rughaar hebt waar je van af wilt, kun je het beste een grotere bodygroomer pakken. Mocht het echter gaan om alleen borsthaar, dan is een kleinere ook geschikt. Kijk ook naar de accessoires. Het zou best kunnen dat je een paar opzetstukjes nodig hebt bijvoorbeeld. Dan is het dus belangrijk dat je kijkt voor een apparaat met veel accessoires zodat het detailwerk kan verrichten. Natuurlijk is ook het vermogen en de kracht belangrijk. Kijk naar de accu, batterij, hoe lang hij mee gaat voordat je hem weer moet opladen en etc, en dan is de kans groot dat je een zeer geschikte bodygroomer vindt!

Lees ook:  Baard trends: 4 tips voor een volle baard

Klaar om binnen 1 minuut je nieuwe stijl te ontdekken?

Recent

4 outfit tips om stijlvol naar kantoor te gaan

De beste wijn voor bij een kaasfondue avond

Waarom wordt eilandhoppen steeds populairder?

Het kiezen van het juiste horloge

© Trendheads - 2023
Made with
Web Wings