De beste seksspeeltjes van 2023

20 januari 2023
766
pyllow

Hoe fijn is het wel niet of comfortabel met je partner intiem te kunnen zijn? Seksuele activiteiten zijn het best wanneer je beide weet wat je wilt, grenzen aangeeft en accepteert, en comfortabel bij elkaar bent. Seks is natuurlijk ook het leukst als er échte liefde bij komt kijken. Als je lang in een relatie zit kan het wel zo zijn dat je na een tijdje een beetje uitgekeken kunt worden op de huidige seksuele handelingen, maar dat is helemaal geen probleem! Daarvoor zijn er ‘sekstoys’ uitgevonden. Speeltjes die de seks spannend en heet kunnen maken. Tegenwoordig zijn er best veel toys en is het moeilijk om te kiezen welke voor jou geschikt kan zijn. Natuurlijk is het ook een kwestie van uitproberen, maar wij kunnen je al op weg helpen. In deze blog staan de beste seksspeeltjes van dit jaar op een rij.

Een luchtdrukvibrator (vrouwelijk geslacht)

De luchtdrukvibrator is voor de mensen met een vrouwelijk geslachtsdeel. Deze ‘Satisfyer’ plaatst zich op de clitoris waarna hij op verschillende standen een drukgolf stimuleert. Dit zorgt dan voor explosieve sensaties, intenser dan bij een gewone vibrator. Het fijne aan de luchtdrukvibrator is dat hij niet trilt en dus eigenlijk erg stil is.

Lees ook:  5 tips om je huis te verduurzamen

Vibrerende butplug (voor iedereen, aan te raden voor mannelijk geslacht)

Een vibrerende butplug is eigenlijk hetzelfde als een normale butplug (een speeltje voor in de anus) die bij anaal gebruik kan vibreren. Dit speeltje is voor iedereen geschikt, al is het zeker en vast aan te raden voor de mensen met mannelijke geslachtsdelen, aangezien zij een soort ‘g-spot’ bij de prostaat hebben. Er bestaan vele soorten vibrerende butplugs, de prijzen lopen dan ook op tot wel rond de €120! Er bestaan zelfs butplugs die vibreren op muziek en butplugs die andere mensen via hun telefoon kunnen bedienen.

Cockring (mannelijk geslacht)

Een cockring is een ring die om de penis wordt geplaatst. Het materiaal kan verschillend zijn, dat kan metaal, rubber, leer of siliconen zijn. De cockring wordt om de penis geschoven waarna de erectie langer stand kan houden. Dit is vooral voordelig voor de mensen die moeite hebben met hun erectie, maar de cockring is eigenlijk voor ieder geschikt! Ook een cockring kan vibreren, dit zorgt dan voor nog een fijnere ervaring.

Ben jij overgehaald om een van deze speeltjes eens uit te proberen? Dan kun je terecht bij pyllow. Pyllow heeft namelijk een breed assortiment. Let’s spice things up, right?

Lees ook:  Alpecin reviews: onze ervaring van deze cafeïne shampoo

Als je op zoek bent naar een partner, lees dan eens deze blog. Hierin vertellen we wat vrouwen het meest aantrekkelijk vinden aan een man.

Vind een beautyprofessional 
bij jou in de buurt!

Recent

De invloed van TV en films op mannenkapsels

Vette locaties om een gala te houden per provincie

Welke galalocaties in Limburg zijn uniek?

Alles over trendy dreadlocks

© Trendheads - 2024
Made with
Web Wings