De huidige ontwikkelingen op het gebied van media

9 september 2022
2
hoeveel kost een pr bureau

Gemiddeld besteedt de gemiddelde Nederlander twee uur per dag aan social media. De kans is dan ook groot dat je voor het lezen van dit artikel nog even snel je tijdlijn hebt gecheckt. Mensen van verschillende leeftijden zijn tegenwoordig veel actief op alle soorten platformen. Voor bedrijven is social media ontzettend belangrijk. Ze kunnen het namelijk inzetten voor bepaalde marketingstrategieën.

Vaak worden er pr-bureaus gebruikt, maar hoeveel kost een pr-bureau? In het beginstadia van een bedrijf is het slimmer om te beginnen met je socials. In dit artikel gaan we een aantal ontwikkelingen bespreken op het gebied van social media.

Pinterest

Pinterest voorspelt trends verrassend goed. Pinterest krijgt alle zoekresultaten te zien van de gebruikers. Dit is dan ook waardevolle data. Pinterest publiceert ieder jaar een rapport over de voorspellingen. Ze voorspellen dat de mode zal gaan bestaan uit vrolijke kleuren en gothic. Dit doen ze niet alleen voor modetrends, maar voor alles.

Instagram profiel op jouw website

Wil je vanaf je website verwijzen naar je Instagram profiel? Het was al mogelijk om dit te doen en een aantal posts te laten zien. Je kunt tegenwoordig een stuk profiel embedden. Je integreert eigenlijk een stuk content op je website. Zo krijgt de gebruiker een minioverzicht van je profiel. De nieuwe functie is ontzettend handig als je jouw profiel wilt promoten.

Lees ook:  Foodtrends voor vogels: dit eten ze in de zomer

Likes op Instagram stories

Eerder was het alleen mogelijk om te reageren op Instagram stories, maar je kunt nu ook een story liken. Je kunt erg makkelijk op het hartje klikken. Instagram stuurt geen melding naar de persoon. Je kunt de likes wel bekijken via de ‘viewer sheet’.  Wees er wel snel bij, want de statistieken verdwijnen na 24 uur.

Originele content op Instagram

Instagram is constant bezig met het verbeteren en door ontwikkelen van hun algoritmes. Algoritmes zorgen voor de rangschikking van de foto’s en video’s op je tijdlijn. Instagram heeft de overtuiging dat originele content meer waardering moet krijgen. Hierdoor is het algoritme dan ook aangepast. Ze verwachten dat het reposten van een oude foto of een bewerkte foto via een externe app zal zorgen voor een kleiner bereik.

LinkedIn nieuwsbrieven

LinkedIn is niet alleen meer om werk gerelateerde content op te plaatsen. Daarom introduceert LinkedIn dit jaar de LinkedIn nieuwsbrief. Het is een nieuwe manier om jouw content te creëren en te delen met een specifieke groep mensen. Het was al mogelijk om nieuwsbrieven te versturen vanuit je persoonlijke account. Alle gebruikers op LinkedIn kunnen zich abonneren op jouw nieuwsbrief om updates te ontvangen.

Lees ook:  Populariteit meditatie stijgt

Na het lezen van dit artikel kun je in gaan spelen op de huidige ontwikkelingen.

Klaar om binnen 1 minuut je nieuwe stijl te ontdekken?

Recent

4 interessante Android-smartphones die in 2023 gaan uitkomen

Welk soort ondergoed past het beste bij mij?

Waarom Limburg een populaire vakantiebestemming is geworden

Stoere baby namen voor je zoon

© Trendheads - 2023
Made with
Web Wings