De nieuwste kleding trends voor jongens

7 april 2022
501
jongenskleding

Mode veranderd continu. Het is iets dat met de tijd meegaat, maar ook innoverend is en karakter toont. Iedereen heeft een andere smaak als er het er op neer komt. Als je gaat shoppen valt jouw oog automatisch op dingen die in binnen je comfort zone vallen. Wat er wordt bedoeld met comfort zone? Dit zijn bepaalde stukken kleding die bij jouw passen en waar jij je goed in voelt. Ben jij er aan gewend je altijd donker te kleden, maar je gaat ineens proberen kleurrijker te zijn? Dan stap je buiten je comfort zone. Iets wat wij aan iedereen kunnen aanraden!

De donkere look


We stipten donkere kleding al even aan, en dat is niet voor niets zo. De donkere look is er eentje die nooit echt snel uit de mode zal raken. Dit heeft te maken met het tijdloze en gebalanceerde aspect ervan. Een donkere look bestaat vaak uit een zwarte broek met matchende schoenen in die kleur, een witte trui of t-shirt gevolgd door opnieuw een donkere laag (vest of hoodie). Het fijne aan deze look is dat deze in veel verschillende omgevingen op zijn plek is. Op je werk bijvoorbeeld, maar door zijn elegantie ook perfect voor een date of afspraak.

Lees ook:  Impact van mannelijke rolmodellen op jongens

Duidelijke merken


Merkkleding is ook weer helemaal terug van weg geweest. Rond de eeuwwisseling kwam deze trend al terug, zeker voor jongenskleding. Destijds waren high end merken zoals Guess en Armani erg in. Deze trend komt anno 2022 steeds sterker terug. Eigenlijk probeert elk merk zich nu een beetje te laten zien door hun merknaam groot en duidelijk op hun jongenskleding te verwerken. Denk hierbij aan bekende designers zoals Prada, Louis Vuitton en nog veel meer. Je kunt logo’s en merknamen verwachten op t-shirts, broeken en schoenen.

De belangrijkste trend: je eigen stijl

Het klinkt misschien wat cliché, maar de beste modestijl voor jou is er een waar jij je prettig bij voelt. Het klopt dat we jou in het begin uitdaagde om eens uit je comfort zone te komen, en daar blijven we bij. Dit is een puur een test. Wellicht kom je dingen tegen die je bevallen, maar misschien ook niet. Blijf vooral experimenteren en proberen met je stijl om zo tot de ultieme look voor jou te komen.

Het is goed om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends voor jongens op mode gebied. Zo krijg je in de gaten wat er speelt in mode-land.

Lees ook:  Sport trends van het moment

Vond je deze blog interessant? Lees dan ook: waarom is de herenafdeling bijna altijd op de begane grond te vinden?

Vind een beautyprofessional 
bij jou in de buurt!

Recent

De invloed van TV en films op mannenkapsels

Vette locaties om een gala te houden per provincie

Welke galalocaties in Limburg zijn uniek?

Alles over trendy dreadlocks

© Trendheads - 2024
Made with
Web Wings