Er goed uitzien op jouw schoolfoto

2 mei 2022
335
schoolfoto

De dag is aangebroken. Vandaag is het schoolfoto dag. Misschien ben je al een paar dagen voor de spiegel aan het oefenen hoe je erop wil staan, welke outfit je gaat aandoen en hoe je je haren gaat stylen. Je weet waarschijnlijk al of je met je mond open gaat lachen, of dat je besluit om toch voor een gesloten glimlach te gaan. Je bent op zoek naar de mooie oorbellen of sieraden, stiekem heb je ook nog eens bij je oudere zus gekeken, of zij wellicht wel iets passends heeft. Ben jij toevallig op zoek naar wat tips, zodat jij er op je best uit kan zien op je schoolfoto? Lees dan vooral verder.

Comfortabele uitstraling

De ultieme tip is ervoor te zorgen dat jij je ook lekker voelt in hoe je uitziet. Ga bijvoorbeeld niet buiten je eigen comfortzone om er goed uit te zien. Waarschijnlijk is dit terug te zien in de foto als jij er oncomfortabel bij zit. Je mag heus wel een beetje uitpakken voor je schoolfoto, want als je op de middelbare school zit dan wordt je schoolfoto ook automatisch de foto die volgend schooljaar op jouw schoolpas te zien is.

Lees ook:  Tips voor het kiezen van de ideale koffiemachine

Daarbij is het ook belangrijk dat je geen prominente sieraden gaat dragen. Hou het subtiel en maak het niet te groot. Hierdoor vergroot je de kans dat je gezicht niet meer het middelpunt is van de foto, maar eerder de sieraden die je besloten hebt te dragen.

Tweede kans

Schaam je vooral niet wanneer je het gevoel hebt dat de foto er niet goed uitziet. Het is geen probleem voor een tweede kans te vragen. Je moet er natuurlijk voor zorgen dat het niet een persoonlijke fotoshoot voor jou alleen wordt, maar het kan oprecht geen kwaad wanneer jij toch liever nog een tweede kiekje neemt, in plaats van genoegen neemt met een foto waarvan jij weet dat je daar eigenlijk helemaal niet tevreden over bent.

Zorg bij je lach ervoor dat je denkt aan leuke dingen, zodat je lach ook zo oprecht mogelijk over kan komen. Denk bijvoorbeeld aan die keer dat je zo hard hebt gelachen met je vrienden, of denk aan je familie, je huisdier, noem het allemaal maar op. Een oprechte lach is tevens ook de mooiste lach.

Lees ook:  Beste kappers in Amsterdam

Luister naar de schoolfotograaf

Het kan zomaar zijn dat je jouw schoolfotograaf in Tilburg je hier en daar een aanwijzing geeft. Voel je vooral niet beledigd door deze aansturing. Jouw schoolfotograaf heeft al duizenden kinderen voor de camera gehad en weet probeert jou dus ook zo goed mogelijk op de foto te laten staan. Dus zie de tip van je schoolfotograaf vooral als positieve tip. Jouw schoolfotograaf wil natuurlijk ook dat je zo goed mogelijk op de foto staat.

Recent

Hoe je als man geld kunt besparen, 3 tips!

Thuiswerken met kinderen? Deze tips kan je goed gebruiken!

Mannen en hun liefde voor auto’s

Waarom beginnen er mensen met roken?

┬ę Trendheads - 2024
Made with
Web Wings