Hoe doe je je haar goed naar voren?

11 oktober 2022
17
haar naar voren man

Het ziet er misschien uit alsof je geen moeite hebt gedaan voor je kapsel. Het wordt dan ook niet voor niets de “out of bed look” genoemd. Doordat het lijkt alsof je net uit bed komt, ziet het er wel natuurlijk uit. Hier houden we van bij Trendheads! Toch kost het wel degelijk enige moeite om je haar goed naar voren te krijgen én te houden gedurende de hele dag. Deze blog is voor iedereen die zijn haar naar voren wil stijlen. Lees snel verder voor de kapsels met het haar naar voren als man

Waarom je haren niet naar voren blijven zitten

Iedereen die zijn haar normaal gesproken naar voren draagt moet dit scenario herkennen. Je hebt ’s ochtends je haar in model gebracht en perfect naar voren gedaan. Na een lange dag werken of op school kom je thuis en is er niks meer over van al het werk dat je ’s ochtends gedaan hebt. Je haar ziet er onverzorgd uit en zit totaal niet in model. Het lijkt wel alsof je al maanden niet naar de kapper bent geweest. Als je dit vaker meemaakt, vraag je jezelf af of je dit kapsel nog wel wil. Dat is begrijpelijk, maar doodzonde natuurlijk. Er kunnen een aantal redenen zijn waardoor je haren niet goed naar voren blijven zitten. We hebben alle ins en outs voor je op een rijtje gezet. Na het lezen van deze blog kun je dan ook eindelijk gaan voor het kapsel dat je altijd al gewild hebt!

Lees ook:  Trends die mannen die winnen volgen

Haartype

Als je ons platform een beetje in de gaten houdt, weet je dat iedere man een andere soort haartype heeft. Zo is er bijvoorbeeld krullend haar, stijl haar en dun of misschien juist dik haar. Het ene haartype past beter bij het dragen van je haren naar voren dan het andere haartype. Zo wordt het bijvoorbeeld een moeilijk verhaal als je enorm veel krullen hebt.

Ondanks je haartype zijn er wel verschillende producten die je kunt gebruiken om je haar toch naar voren te kunnen dragen. We raden je daarom aan om te onderzoeken welk haartype je hebt en vooral hoe je met dit haartype om moet gaan. We raden je aan om daarbij onze style quiz te maken. Op deze manier kunnen we je precies vertellen welke producten je nodig hebt bij jou haarstijl. Dat is wel zo handig als je je haren naar voren wil dragen!

Tips haar naar voren dragen

Natuurlijk hebben we niet alleen redenen waardoor je haren nu niet goed naar voren blijven zitten. We hebben ook een aantal tips voor je waardoor je dit in de toekomst kan voorkomen. Onze eerste tip is dan ook om je haar nat te maken als je het in model gaat brengen. Je haar is namelijk vormbaar als het nat is. Hierdoor kun je je haar beter in model doen en zal het naar voren blijven zitten. Dit is precies wat je wil. Als je je haar op een natuurlijke manier op laat drogen zal het een stuk lastiger zijn om het in model te brengen. Doe daarom je haar in model als het nog nat is.

Lees ook:  Dé shop trends van 2022

Wat belangrijk is bij het in model brengen van je haar als het nog nat is, is dat je een föhn gebruikt. Je gebruikt een föhn namelijk om je haar weer op een goede manier droog te maken. Als je dit goed doet, zullen je haren veel beter in model blijven zitten. Als je je haren föhnt kun je je haar ombuigen en hiermee de groeirichting van je haren voor een bepaalde tijd aanpassen.

Laat je kapper zien wat je wil

Het klinkt misschien heel logisch, maar alles valt of staat bij de manier waarop je geknipt bent. Niet iedereen kan zomaar elk kapsel met zijn haar maken. Dit is helemaal het geval met kaspels met het haar naar voren als man. Vraag je barber daarom om advies. Hij ziet namelijk welke groeirichting je haren hebben, je haartype, en de conditie van je haar. We hebben een blog geschreven over hoe je het meest over je kappersbezoek kunt halen.

Gebruik de goede producten

De juiste stylingproducten zijn enorm belangrijk als het gaat om het in model krijgen én het de hele dag in model houden van je haren. Laat hier onze kennis en jarenlange ervaring nou net goed van pas komen. Als je meer een nonchalante/messy look wil, gebruik dan zee zout spray. Als je je haar wat zou willen verzwaren voor een vollere look, dan kun je een wax gebruiken. Al met al zijn er genoeg producten die je kunt gebruiken bij het kapsel met je haar naar voren als man. In het geval dat je wil weten wat voor producten je precies nodig hebt, doe dan eens onze style quiz. Als je alle vragen hebt beantwoord kunnen wij je helpen met de beste producten. Indien je al weet welk product je nodig hebt, kijk dan eens tussen onze deals.

Lees ook:  Grijze herenkapsels

Klaar om binnen 1 minuut je nieuwe stijl te ontdekken?

Recent

4 interessante Android-smartphones die in 2023 gaan uitkomen

Welk soort ondergoed past het beste bij mij?

Waarom Limburg een populaire vakantiebestemming is geworden

Stoere baby namen voor je zoon

© Trendheads - 2023
Made with
Web Wings