Kort kapsel voor mannen met dik haar

9 juni 2023
680
Kort kapsel dik haar

Dik haar heeft altijd al symbool gestaan voor mannelijkheid. Mannen met dun haar zijn daarom vaak jaloers op mannen met dik, stug haar. Toch kan het stylen van dit haar nog wel eens problemen met zich meebrengen. Wanneer je wakker wordt ma een nachtje slapen, is het vaak moeilijk om bepaalde plukken haar nog in model te krijgen. Daarom hebben wij in deze blog een aantal kapsels voor mannen met dik haar op een rijtje gezet. Ben jij benieuwd welk kort kapsel met dik haar bij jou past? Lees dan snel verder!

Het stylen van dik haar

Dik haar kan door sommigen onder ons worden ervaren als een nachtmerrie. Het is namelijk erg moeilijk om dik haar in model te brengen. Wat je ook probeert, het blijft ellendig om dik haar in model te brengen. Daarom is het maar al te belangrijk dat je een kapsel neemt dat bij dik haar past. Je wilt natuurlijk een stijl vinden die er goed uitziet en bij jou past. Het is daarnaast uiterst belangrijk dat dit kapsel makkelijk te stylen is. Daarom hebben wij een aantal trending kapsels voor mannen met dik haar op een rijtje gezet. Kies een kort kapsel met dik haar dat het best op jouw levensstijl van toepassing is! Wil jij voorkomen dat jij de fout in gaat met jouw kapsel? Lees dan ook eens: de 5 meest gemaakte fouten bij haarverzorging!

Lees ook:  Hoe haal je het meest uit je kappersbezoek?
kuif dik haar

Een kuif

Een kuif is altijd een goede keuze wanneer je bij de kapper in de stoel zit. Het is een veelzijdig kapsel dat nog steeds door een hoop mannen wordt gedragen. Door een kuif te nemen zie je er stijlvol uit. Ideaal dus voor formele gelegenheden. Een kuif kan natuurlijk ook altijd bij informele gelegenheden.

Om de kuif goed tot zijn recht te laten komen, is het aan te raden om de bovenkant van jouw haar een stukje langer te laten. Vraag de kapper om het haar aan de voorkant langer te laten dan de rest van de bovenkant van je hoofd. Laat het haar aan de bovenkant taps toe lopen om een goede kuif te creëren.

Pompadour dik haar

De pompadour voor dik haar

Een pompadour is voor een hoop mannen met dik haar een goede keuze. Dit kapsel past namelijk bij vele verschillende gezichtsvormen. Bij de pompadour is het belangrijk dat het haar aan de voorkant wat langer is en meer volume heeft. Met dit kapsel zie je er altijd netjes uit!

Door de voorkant langer te laten dan de achterzijde creëer je een pompadour voor mannen met dik haar. De voorkant van je kapsel heeft dan voldoende haar om naar achteren te kunnen leunen. Door het haar kort te föhnen zorg je grotendeels dat het haar in model wordt gebracht. Vervolgens maak je de styling af door een beetje wax in het haar aan te brengen. Het kort kapsel met dik haar is perfect wanneer jij er netjes uit wilt zien!

Lees ook:  Krullen kapsels man inspiratie en advies [ lookbook ]
Scheiding dik haar

Een zijscheiding voor dik haar

Een klassieke zijscheiding kan natuurlijk ook voor mannen met dik haar. Bij mannen met dik haar komt deze look er iets anders uit te zien. Het kapsel geeft namelijk een scherpe look. De zijkanten worden kort opgeschoren. Bovenop wordt het haar een stukje langer gelaten. Sta je open voor een andere stijl? Voeg dan een hartscheiding toe aan jouw kapsel. Zo is jouw kapsel thuis een stuk makkelijker te stylen.

Voordat je begint met stylen breng je het haar al enigszins in model door je haar te föhnen. Gebruik vervolgens een wax of pomade om het haar in model te brengen. Het haar product zorgt ervoor dat de bovenkant van jouw haar volume krijgt.

De beste producten voor het stylen van dik haar

Wanneer je dik haar hebt, wil je dit effect natuurlijk niet vergroten. Gebruik daarom een pomade of wax om je kapsel te stylen. Deze haarproducten zorgen ervoor dat je haar dicht bij elkaar blijft zitten. Zo lijkt het alsof jouw haar iets minder volume heeft. Door een clean shave te nemen lijkt jouw gezicht minder vol. Bekijk welke kapsels bij een clean shave passen.

Lees ook:  7 populairste herenkapsels kort van het moment

Voor het wassen van dik haar is het aan te raden om een voedende shampoo en conditioner te gebruiken. Gebruik bijvoorbeeld Alpecin-cafeïne shampoo om ervoor te zorgen dat jouw haar zacht en soepel blijft. Zo breng jij jouw kort kapsel met dik haar gemakkelijker in model! Wil jij jouw haar stylen op een andere manier? Bekijk dan ook eens deze jongens kapsels kort

Klaar om binnen 1 minuut je nieuwe stijl te ontdekken?

Recent

Styling tips voor mannen voor iedere gelegenheid

Abonnementen: De toekomst van consumentengedrag

Deze nieuwe sporttrends van 2023 moet je zien!

Alles over de kunst van Shibari

© Trendheads - 2023
Made with
Web Wings