Nieuwjaar? Tijd voor een nieuw interieur

21 december 2022
288
interieur

Een mooi nieuw interieur, wie wil dat nu niet? Als jij er helemaal klaar voor bent om jou huis een frisse nieuwe inrichting te geven, dan hebben wij hier de beste tips voor jou! We gaan in 2023 weer helemaal terug naar de basis met mooie licht kleuren en duurzame materialen. Ook halen we buiten weer naar binnen en ga alles wel een beetje meer in balans zijn. Lees snel verder om de laatste trends op gebied van interieur te ontdekken!

De kleuren van 2023

Aarde tinten en donkerblauw. Dat zijn de keuren van 2023. Aarde tinten geven jouw woning net dat beetje rust en warmte wat nodig is. Daarnaast zijn aardetinten ideaal om te combineren met blauwe, groene of rode tinten. Wil je nu helemaal trendy zijn dan is donkerblauw de kleur van het moment. Een echte statement kleur met een klassiek randje. Je mag best een beetje spelen met kleuren, maar zorg er wel voor dat de kleuren goed blij elkaar passen.

Slim huis creëren

De laatste jaren hebben we veel ontwikkelingen gezien op het gebied van slimme apparaten voor binnen het huishouden. Nu dat we 2023 ingaan zijn deze apparaten al stukken verder ontwikkelt. Om die reden zullen we steeds vaker gaan zien dat slimme apparaten geplaatst zullen worden in huis. Denk aan apparaten voor de tempratuur automatisch regelen, gordijnen automatiseren en slimme camera’s om je huis te beveiligen. Met slimme apparaten maak jij je interieur pas echt 2023-ready!

Lees ook:  Onderhoudsvriendelijke tuinoptie voor heren: kunstgras

Duurzame meubels

Vintage en duurzaam zie je tegenwoordig in veel huizen terug. Het is een goed manier om oude meubels te recyclen en je huis weer helemaal hip te maken. Daarnaast zijn retro meubels ook weer helemaal terug. Marktplaatsen staan er vol mee en vele mensen spenderen uren aan het zoeken naar dat ene pronkstuk. Als je wilt matchen met de aardtinten dan moet je kiezen voor minimalistische en lichte meubelstukken. Misschien wel gemaakt van gerecycled materiaal.

Een statement maken

Als je dan op zoek gaat naar een pronkstuk mag dit best wel een statement zijn. Een mooie grote vaas of misschien toch wel een opvallend behang. Zorg natuurlijk wel dat het statement past bij de rest van de woning. Als je kiest voor de hippe kleur donkerblauw in de woning dan zorg dat je ook een behang hebt of kussentjes in dezelfde kleur samenstelling.

Back to nature

Als laatste mogen er ook meer planten in je woning, van de woonkamer tot de slaapkamer. We halen de natuur weer graag naar binnen. Ook houten vloeren zijn weer helemaal hip. Als je nu niet zo van het onderhouden van planten bent dan kan je altijd nog kiezen voor droogbloemen in alle kleuren en maten.

Lees ook:  Droogshampoo voor mannen? Jazeker!

Meer artikelen lezen op Trendheads? Lees hier ons artikel over de laatste trends op gebied van badkamerinrichting.

Klaar om binnen 1 minuut je nieuwe stijl te ontdekken?

Recent

De langdurige voordelen van avontuurlijke vakanties

Wat kun je verwachten als je vader wordt?

De rol van edelstenen in luxe horloges

Italiaanse herenkapsels: een gids

© Trendheads - 2024
Made with
Web Wings