5 keukentrends voor huisvaders

21 januari 2023
400
grond afvoeren

Er komt een punt aan in het leven dat je eens een nieuwe look in je huis kunt gebruiken. Dan hoeft niet het hele huis verbouwt te worden, maar als je alleen de keuken eens verbouwt krijg je al een veel beter gevoel in huis. De keuken is namelijk wel het belangrijkste in huis, aangezien daar eten wordt bereid. Misschien ben jij wel helemaal overgehaald na het lezen van deze keukentrends en begin je meteen met verbouwen. Wij zouden zeggen; doen!

Leefkeuken

Dit zal wel de grootste trend zijn van het jaar, de leefkeukens. De open keukens met een kookeiland zijn erg geliefd tegenwoordig, en natuurlijk niet voor niks! Koken in zo’n keuken geeft men een erg goed gevoel. Het is een open, strakke maar ook grote keuken waar je veel ruimte hebt om te lopen. Een leefkeuken is dan ook echt vooral geschikt voor grote ruimtes. Het verbouwen kost zeker tijd, moeite en geld, maar je hebt er wel wat voor terug.

grond afvoeren

Een Quooker

Hoe fijn is het wel niet om niet meer te wachten totdat je water aan het koken is? Met een Quooker hoef je nooit meer te wachten, en heb je meteen je water aan het koken. Quooker is een Nederlands bedrijf waar men kokendwaterkranen kan verkrijgen. Eigenlijk is het een doodnormale kraan, alleen dan krijg je er binnen een paar secondes kokend water eruit. Mocht je dus vaak thee drinken, pasta maken, of iets anders waarvoor je normaal de waterkoker voor gebruikt, is een Quooker kraan erg handig! Deze keukentrend is zeker aan te raden.

Lees ook:  Wat te doen tegen inhammen?

Strak en simpel

Minimalistisch is erg ‘in’ tegenwoordig. Een strakke inrichting is wat veel mensen fijn vinden. Vooral omdat sommige het druk in hun hoofd hebben is het fijn om een rustige omgeving te hebben. Een simpel design hoeft daarentegen niet saai te zijn. Als je op zoek bent naar trends voor je hele huis, klik dan hier en kom achter de nieuwste interieur trends.

Gouden details

Deze trend zou je nog kunnen toepassen op je huidige keuken. Een paar gouden details maken een keuken al erg elegant. Dan hebben we het over een gouden kraan, gouden deurknoppen, gouden ladehendels, iets van goud bestek en ga zo maar door. De gouden details passen erg goed bij een antracieten, grijze of zwarte keuken.

Anti-fingerprintcoating

Heb jij een hoogglanskeuken? Dan is de kans groot dat je vingervlekken elke dag aan het weghalen bent. Keukenkastjes met anti-fingerprintcoating zijn voor dit soort dingen ontworpen. Je zou het kunnen vergelijken met een matte top coat, hier komen geen vingervlekken op. Deze trend is vooral handig wanneer je kinderen hebt, die laten vaker vlekken achter met hun kleine handjes.

Lees ook:  Tips voor de moderne zakenman
grond afvoeren

Heb je een keus kunnen maken? Begin dan maar met verbouwen en grond afvoeren. Regel zo veel mogelijk hulp, een afvalcontainer zodat grond afvoeren makkelijker gaat, materiaal van goede kwaliteit, gereedschap en je kunt aan de slag. Succes!

Klaar om binnen 1 minuut je nieuwe stijl te ontdekken?

Recent

De langdurige voordelen van avontuurlijke vakanties

Wat kun je verwachten als je vader wordt?

De rol van edelstenen in luxe horloges

Italiaanse herenkapsels: een gids

© Trendheads - 2024
Made with
Web Wings