Lifehack voor mannen: een gemakkelijke manier om je kleding schoon te krijgen

23 januari 2023
403
lifehack mannen

Ken je dat? Je hebt geen zin om te wassen, maar toch doe je het iedere keer weer omdat je ook geen zin hebt in stinkende kleding. Wassen vind je helemaal niks, maar je ziet geen andere oplossing. Na het wassen ruiken je kleren weer fris, maar die ene spijkerbroek zit dan toch niet meer zo lekker. Dat is niet gek, want je spijkerbroek past zich helemaal aan naar jouw lichaam en als deze gewassen is dan is de broek ietsje ingelopen en moet deze zich weer helemaal naar jouw lichaam vormen. Je vindt dat vreselijk, net zoals die ene trui die je hebt die na het wassen weer helemaal gaat pluizen. Klinkt dit allemaal herkenbaar? Dan hebben wij nu de lifehack alle mannen. Stop je kleren in de vriezer! Klinkt gek, maar deze lifehack werkt echt!

Wollen trui

Je wollen trui kriebelt je en dat maakt je helemaal gek. Je hebt de trui ondanks dat wel graag aan, want het is een van je mooiste truien. Hoe kom je van dat gekriebel af? Juist, leg je trui in je Bosch vriezer. Maak de trui hiervoor nat en leg de trui een hele nacht in de vriezer. Laat de trui de dag daarna ontdooien. Nu zul je merken dat die vervelende kriebel weg is en je de trui met gemak kan dragen.

Lees ook:  Het bouwen van je eigen man cave: ontwerp- en inrichting tips

Spijkerbroek

Ook je spijkerbroek kan je in een van je vriezers leggen. Alle nare geurtjes trekken dan uit je spijkerbroek en daarna heeft je spijkerbroek ook nog eens de vorm behouden zoals jij deze graag draagt. Stop de spijkerbroek hiervoor wel even in een diepvrieszak. Heb je die niet? Dan kan je de spijkerbroek ook in een kussensloop doen. Let er dan op dat deze goed is afgesloten. Zet een wekker aan haal je spijkerbroek er na een dag weer uit. Laat de broek goed ontdooien en je zult merken dat je spijkerbroek weer helemaal fris is. Trek hem nu maar eens aan en test zelf maar: de spijkerbroek heeft zijn vorm behouden.

Sportspullen

Ben jij heel wat uurtjes te vinden in de gym? Dan heb je vast ook sportspullen die niet in de was mogen of in ieder geval niet te vaak. Super vervelend, want juist je sportspullen wil je goed wassen. Stop je sportspullen in een diepvrieszak of weer in een kussensloop en doe ze in de vriezer. Alle nare geurtjes verdwijnen en de bacteriën worden gedood. Je sportspullen kun je hier zo vaak in stoppen als je wil, in tegenstelling tot de wasmachine. Handig!

Lees ook:  Een keuken voor de échte man

Schoenen

Heb je sneakers die stinken? Dan gooi je ze misschien wel eens in de wasmachine. Wist je dat je je stinkende sneakers ook in de vriezer kan doen? Stop ze in een diepvrieszak en haal ze er ook weer 24 uur later uit. De nare geurtjes zijn weg en je sneakers kun je weer met een gerust hart dragen.

Met deze lifehack weten wij zeker dat we veel mannen een handje doen helpen. Meer interessante dingen leren op Trendheads? Lees hier de kooktips voor mannen.

Vind een beautyprofessional 
bij jou in de buurt!

Recent

De invloed van TV en films op mannenkapsels

Vette locaties om een gala te houden per provincie

Welke galalocaties in Limburg zijn uniek?

Alles over trendy dreadlocks

© Trendheads - 2024
Made with
Web Wings