De nieuwe trend op massagegebied: de massage gun

13 maart 2022
495

Wanneer je graag massages hebt dan ben je waarschijnlijk wel op de hoogte van de laatste trends. Er is nu een trend die nog vrij nieuw is, namelijk de massage gun. Dit is een coole naam voor een massageapparaat, meestal zijn de namen niet zo hip. Met de massage gun kun je jezelf echt een boost geven. Je kunt namelijk met deze zogenaamde gun heel doelgericht masseren. Soms kan dat nog wel eens handig zijn. De massage gun is dus geel multifunctioneel en je kunt er van alles mee. De gun ziet er ook echt uit als een gun en heeft iets weg van een pistool. Hij heeft een breed handvat en een bol die de massage gun dan ook het uiterlijk meegeeft van een echte gun. Je hebt voor de massage gun meerdere opzetstukken. Toch kan deze gun nog meer. Ben je hier benieuwd naar? Lees dan verder en kom alles te weten over deze nieuwe trend.

Hoe werkt het

De massage gun wordt gebruikt om doelgericht bepaalde spieren los te kunnen maken. Doordat de massagekop klein is en de trillingen snel en stevig kan de massage gun veel dieper in je spieren komen dan dat een normaal massageapparaat kan. Met het handvat kom je makkelijk aan lastige plekken, ook je schouders en rug. Zeker wanneer je fanatiek sport is de massage gun zeker een overweging. Wanneer je de massage gun gaat kopen dan kun je steeds na het sporten je spieren even losmaken.

Lees ook:  De laatste trends op het gebied van crypto

Gun

De massage gun zelf heeft een mooi opbergkoffer en heeft de volgende materialen. Zo heeft de massage gun een LCD touchscreen. Dit touchscreen is heel gemakkelijk te bedienen en met de touchscreen kun je de gun op wel dertig verschillende snelheden zetten. Er is zo altijd een snelheid die bij je past, wat de massage gun dan ook zeer geschikt maakt voor iedereen. Daarnaast zitten er in de koffer maar liefst zes opzetstukken. Je hebt de halve zachte borstel. Deze gebruik je voor de gevoelige plekken op je lichaam en in de buurt van je botten. Ook heb je de platte kop. Deze is heel fijn voor het masseren van je kuitspieren, maar ook je borstspieren kunnen hier prima mee gemasseerd worden. Dan heb je de bolvorm. Deze kan gebruikt worden voor grote spiergroepen van je lichaam. Denk hierbij aan je rug en je benen. Dan heb je nog de U vorm. Deze is fijn voor de nek, ruggengraat en grote spieren. Als laatst heb je de bullet. Deze is zeer geschikt voor pijnpunten en knopen in je lichaam. Gebruik deze echt op plekken waar je pijn hebt in je lichaam.

Lees ook:  Voorbereid het sandalenseizoen in!

Aanschaffen

Wil je een massage gun kopen? Dan kan dat gemakkelijk via massagegun.nl. Je krijgt hier alle informatie omtrent de massage gun. Als je nog twijfelt om de massage gun te kopen worden je twijfels hier ongetwijfeld weggenomen. Zo heb je binnenkort ook de nieuwste trend in huis op gebied van massage.

Vind een beautyprofessional 
bij jou in de buurt!

Recent

De invloed van TV en films op mannenkapsels

Vette locaties om een gala te houden per provincie

Welke galalocaties in Limburg zijn uniek?

Alles over trendy dreadlocks

© Trendheads - 2024
Made with
Web Wings