Mullet kapsel man

22 mei 2023
889
Mullet man

Het mullet kapsel, was het pareltje van de jaren 90. In het tijdperk van de gabbers, de gekleurde campingjasjes en de Nike airmax 90’s, was een mullet of een kale kop dagelijkse kost!

Anno nu is het mullet kapsel weer helemaal in! Steeds vaker zien we dit kapsel weer in het dagelijks leven! Het afstammelingetje van de Jaren 90 past weer helemaal in de hipsterstijl van deze tijd.

Wat is een mullet kapsel?

Een mullet kapsel is kort gezegd een kapsel waarbij je de zijkanten hoog opscheert, maar bovenop het hoofd en het achterhoofd laat je iets langer. Meestal draag je het haar een beetje naar voren of krult het haar bovenop. Het kapsel op de foto hieronder is het perfecte voorbeeld van een mullet kapsel:

@cutnrunn Book your appointment today! #barber #toronto #fade #mullet #mully #torontotiktok #hairstyle ♬ Originalton - notherox

Natuurlijk is het matje van Nathan Rutjes niet weg te denken uit deze blog over mullets!

Nathan Rutjes is bekend geworden door zijn mullet en hij loopt er al jaren mee rond! Nathan is de godfather van de mullets!

Mullet haarstijl voor mannen in 2023

De Mulltet look voor mannen wordt in 2023 misschien wel hét kapsel van het jaar!
Een mullet is niet zomaar een kapsel; het is een uiting van individualiteit, zelfvertrouwen en stijl.

Met zijn kenmerkende combinatie van kort haar aan de voorkant en zijkanten, en lang haar aan de achterkant, creëert de mullet een perfect evenwicht tussen klassiek en rebels. Het "business in the front, party in the back" motto blijft het onverslagen imago van deze coupe.

Wat is er zo geweldig aan een mullet? Ten eerste, het is een kapsel dat je opvalt. Het trekt de aandacht en laat zien dat je niet bang bent om buiten de gebaande paden te treden. Een mullet is een gespreksonderwerp op zich en geeft je de mogelijkheid om je persoonlijkheid te laten stralen.

Bovendien biedt de mullet veelzijdigheid. Hoewel het bekend staat om zijn iconische retro-uitstraling uit de jaren 80, kan het ook worden aangepast aan moderne trends. Je kunt experimenteren met verschillende lengtes, texturen en stylingtechnieken om een unieke mullet te creëren die bij jou past. Van subtiel en verfijnd tot gedurfd en extravagant, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Mullet kapsel mannen 2023

Wat is een wolf cut kapsel?

De "wolf cut" is een trendy kapsel waarbij het haar in lagen wordt geknipt om textuur en volume te creëren. Het resultaat is een nonchalante en stoere look, geïnspireerd op de manen van een wolf. Het kapsel past bij verschillende haartypes en lengtes en vereist regelmatig knippen en stylingproducten om de gewenste uitstraling te behouden. Durf je innerlijke wolf te omarmen en rock deze coole en ongetemde stijl!

Lees ook:  Waarom steeds meer mensen de natuur in gaan

Klaar om binnen 1 minuut je nieuwe stijl te ontdekken?

Recent

4 outfit tips om stijlvol naar kantoor te gaan

De beste wijn voor bij een kaasfondue avond

Waarom wordt eilandhoppen steeds populairder?

Het kiezen van het juiste horloge

© Trendheads - 2023
Made with
Web Wings