Dé self-care trends van nu!

5 april 2022
346
kalknagel behandeling

Af en toe is het wel eens nodig om jezelf eens goed in de watten te leggen. Dat kan door jezelf eens iets leuks te kopen, naar de kapper te gaan of een dagje Netflixen zonder enige verplichtingen. Maar wat je ook af en toe eens zou kunnen doen, is jezelf helemaal van top tot teen verzorgen, eigenlijk een spa dag met jezelf houden! Dat kan op veel manieren. Je kunt bijvoorbeeld beginnen met een warm bad met wat kaarsjes eromheen of komkommer schijfjes op je ogen leggen. Er zijn zo veel manieren om jezelf eens te verwennen. In deze blog staan een paar trends die jij zou kunnen toepassen op je eigen wellness dagje!

kalknagel behandeling

Een DIY facial

Het meest simpele om uit te voeren is een eigen gezichtsbehandeling. Dit kun je helemaal op je eigen huid af stemmen als het gaat om gezichtsproducten. Ga naar de dichtstbijzijnde drogist en pak een paar producten zoals een gezichtsmaskertje, oliën, oogmasker, dagcrème en ga zo maar door. Wanneer je thuis bent doe je een comfortabele onesie of badjas aan, en begin je met je eigen Do-It-Yourself facial.

Lees ook:  Waarom het controleren op soa's essentieel is

Mani- en pedicure

Als je het nog niet maandelijks laat doen zoals veel mensen gelnagels laten zetten, zou je jouw nagels eens goed kunnen verzorgen. Doe dit dan ook voor zowel je teennagels als je nagels op je handen. Smeer ze eens goed in met een olie, vijl ze, stop ze in een nagelmaskertje en lak er een leuk kleurtje op. Dit is ook heel belangrijk als je wilt voorkomen dat je aan je teennagels een kalknagel behandeling nodig hebt. Als je regelmatig je teennagels goed schoon maakt en verzorgt hoef je geen kalknagel behandeling onder te gaan.

Haarroutine

Je wast je haar een paar keer per week, maar af en toe kan het eens een goede behandeling gebruiken. Je zou dus simpelweg een goed haarmasker op je haar kunnen smeren. Deze kan je kant en klaar kopen, of zelf maken met ingrediënten die bij jou haar passen. Je kunt een haarmasker maken van baksoda, kokosnootolie, aloë vera, avocado en zo heb je nog tientallen gezonde producten die je op je haar kunt aanbrengen. Maak hier dan ook een maandelijkse routine van, zodat je haar lekker gezond blijft.

Lees ook:  Hoe knip je je eigen haar?

Recent

Hoe je als man geld kunt besparen, 3 tips!

Thuiswerken met kinderen? Deze tips kan je goed gebruiken!

Mannen en hun liefde voor auto’s

Waarom beginnen er mensen met roken?

© Trendheads - 2024
Made with
Web Wings