Zeven manieren om meer TikTok likes te krijgen

14 september 2022
787
tiktok likes kopen

TikTok, steeds meer mensen maken gebruik van dit platform en dat is ook niet zo gek. Je kunt je bereik er zeker mee vergroten als je het op de juiste manier aanpakt. Veel influencers zitten daarom ook op dit platform, maar ook jij kunt je bereik hiermee vergroten. Ben je net begonnen en heb je nog niet zoveel volgers, waardoor je ook niet zoveel likes binnenkrijgt op je video’s? En gaan de video’s die je plaatst nog niet viraal, waardoor deze niet bij veel accounts terechtkomen? Dan zijn er verschillende stappen die je kunt ondernemen.

Allereerst kun je TikTok likes kopen, zodat de likes op een geleidelijke manier binnenkomen en je daardoor uiteindelijk ook meer volgers krijgt. Maar je kunt ook zelf meer tijd steken in je TikTok account. Het is voor iedereen mogelijk om succesvol te worden op TikTok, als je maar de juiste stappen onderneemt en de nodige tijd erin steekt. Lees gauw onderstaande tips om zo snel mogelijk meer TikTok likes te krijgen.

Tips voor meer TikTok likes

Er zijn veel manieren waarop je meer likes kunt genereren op je TikTok video’s. Wil je de zeven beste manieren weten om een succesvol TikTok account te runnen en wil je de likes zien binnenstromen? Lees dan gauw verder hoe je dit aanpakt!

1. Gebruik altijd hashtags bij elke video die je post.

Gebruik er niet te veel, want dit werkt weer averechts. Zorg er in ieder geval voor dat de hashtags iets duidelijk maken over het onderwerp van je video, en dat je er minimaal 3 gebruikt. Weet je niet goed welke hashtags er bij je onderwerp passen, of welke in een bepaalde periode het beste zijn om te gebruiken? Dan kun de trending hashtags altijd even opzoeken. Hierdoor loop je nooit meer achter en weet je precies welke hashtags er trending zijn. Daarnaast is het ook altijd handig om gebruik te maken van de hashtags #tiktok, #foryoupage en #fyp. De for you page is eigenlijk de homepagina van TikTok, en als je hierop terechtkomt bereik je meer publiek en vooral het publiek wat jouw account nog niet kent maar hierdoor wel geïnteresseerd kan worden.

Lees ook:  Je keuken wrappen: de nieuwste trend

2. Bewerk je video’s op een professionele manier.

Gebruik hier bijvoorbeeld de app CapCut voor. Je kunt met deze app namelijk veel leuke effecten toevoegen aan je video’s, zodat de video’s meer zullen opvallen. Juist omdat steeds meer mensen gebruik maken van TikTok, is het belangrijk om de tijd te steken in je video’s. Hierdoor kun je andere TikTok accounts ook weer inspireren, wat ervoor zorgt dat ze je account blijven volgen. En over opvallen gesproken; dan kunnen we het gelijk hebben over het volgende punt.

3. Trek de aandacht.

Trek in de eerste 3 seconden gelijk de aandacht van de kijker. Of met andere woorden; val op! Begin de video met iets bijzonders of interessants waardoor de kijker getriggerd wordt om door te kijken. En dit is zeker in deze tijd net zo’n belangrijk punt als het vorige punt, aangezien er steeds meer mensen gebruik gaan maken van dit platform. Probeer dus ook unieke content te maken, zodat je er echt uitspringt. Zorg ervoor dat de kijkers informatie kunnen verkrijgen uit jouw video dat ze bijvoorbeeld nog niet kunnen weten. Of leer de kijkers iets wat alleen jij weet.

4. Eindig met een cliffhanger.

Maak gebruik van een cliffhanger aan het einde van het filmpje. Hierdoor worden de kijkers getriggerd om je account te volgen, zodat ze op de hoogte kunnen blijven van je nieuwe video’s. Met een cliffhanger willen ze natuurlijk weten hoe iets afloopt, wat ze uiteraard kunnen zien in je volgende video. Dit is eigenlijk gewoon een slimme manier om een video te eindigen.

Lees ook:  De opleiding met het beste startsalaris

5. Maak korte video’s.

Maak de video’s niet te lang, maar liever juist iets korter. Uiteraard moeten de video’s dan wel interessante content bevatten, maar over het algemeen doen korte video’s het beter dan lange. Dit komt vooral omdat de kijkers dan niet veel tijd hoeven te nemen om de video’s te bekijken, waardoor ze dit bijvoorbeeld snel in hun werkpauze kunnen doen of als ze in de bus zitten. Zeker als ze weten dat je voorgaande korte video’s ook interessant waren, zullen ze nieuwe video’s sneller bekijken als ze hier even snel de tijd voor hebben. Als je korte video dan interessant is, zullen ze sneller uitkijken naar je volgende video. Hiermee komen we ook weer aan bij het volgende punt, want zodra de kijkers uitkijken naar je volgende video, is het belangrijk dat ze weten wanneer je deze gaat posten.

6. Bekijk de beste tijd om te posten.

Bedenk altijd goed wanneer je een video gaat posten op TikTok. Wat is de beste tijd om een video te posten zodat je de meeste mensen bereikt? Wanneer zijn jouw volgers online en wanneer kun je jouw publiek, en dan vooral nieuw publiek, het beste bereiken? Ga op onderzoek uit zodat je antwoord krijgt op deze vragen. Zo is het bijvoorbeeld niet handig om midden in de nacht een video te plaatsen, maar misschien wel om 17:30 uur, omdat veel mensen dan klaar zijn met werken. Uiteraard hangt dit af van jouw publiek, dus denk hier goed over na. Daarnaast is het belangrijk om op regelmatige tijden een video te posten, zodat de kijkers weten wanneer ze een nieuwe video kunnen verwachten. Post bijvoorbeeld elke dag om 17:00 uur een nieuwe video, en laat je volgers dit ook weten zodat ze hier rekening mee kunnen houden. Op deze manier missen ze nooit een video.

Lees ook:  Foodtrends voor vogels: dit eten ze in de zomer

7. Zorg voor de juiste kwaliteit.

Zorg ervoor dat je video’s een goede kwaliteit hebben. Dit hangt bijvoorbeeld af van het licht, de invalshoeken, maar zeker ook van de kwaliteit van je camera of telefoon. Het beste is om te filmen in Full-HD 60 FPS, en dit is mogelijk met de meeste telefoons, dus vast ook met jouw telefoon. Bekijk goed of je instellingen goed staan voor je begint met filmen. En twijfel je of je wel met je telefoon kan filmen, of dat je een camera moet aanschaffen? Het kan allebei! Tegenwoordig hebben veel telefoons een goede kwaliteit camera, waardoor de video’s er scherp en helder uit komen te zien. De camera van de iPhone 13 Pro bijvoorbeeld is hartstikke goed. Je hebt dan absoluut geen camera nodig om goede kwaliteit video’s te creëren met iPhone.

Maak jouw TikTok account nu succesvol

Als je gebruik maakt van bovenstaande tips, dan is de kans groot dat je binnen de kortste keren een succesvol TikTok account hebt opgebouwd. Uiteraard gaat het even tijd kosten, maar het is zeker niet onmogelijk. Het is in ieder geval belangrijk dat je de tijd ervoor neemt en dat je bovenstaande tips goed doorneemt en deze op de juiste manier toepast. Daarbij is het ook belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste trends rondom TikTok. Zo kom je ook gelijk terug bij punt 1, het gebruiken van hashtags. Trending hashtags veranderen natuurlijk elke keer, dus zorg ervoor dat je weet welke hashtags trending zijn tijdens een bepaalde periode.

Dus, waar wacht je nog op? Creëer unieke video’s, bekijk wanneer de beste tijd is om de video’s te posten, zorg ervoor dat de kijkers meer willen zien en ontvang meer likes op je TikTok video’s!

Klaar om binnen 1 minuut je nieuwe stijl te ontdekken?

Recent

De langdurige voordelen van avontuurlijke vakanties

Wat kun je verwachten als je vader wordt?

De rol van edelstenen in luxe horloges

Italiaanse herenkapsels: een gids

© Trendheads - 2024
Made with
Web Wings