8 trendy en unieke activiteiten om te doen deze zomer

4 juli 2022
299
duofietsen

Het is weer zomer, we kunnen weer optimaal genieten van de zon en het water! Voor sommige is het zomervakantie en voor sommige is het gewoon doorwerken de komende weken. Dat betekent daarentegen niet dat er geen tijd is voor wat leuke activiteiten deze zomer. Er zijn mensen die zich flink kunnen vervelen als ze een vrije dag hebben in de zomer, maar wij hebben een lijstje opgesteld waardoor je geen tijd meer hebt om je te vervelen! In deze blog staan 8 unieke activiteiten die in 2022 veel worden uitgevoerd.

Picknicken met taart en wijnglazen

Als je actief bent op TikTok zul je het vast wel al gezien hebben; picknicken en taart eten uit een wijnglas. Je zult vast wel raar opkijken van dit ideetje, maar het is erg populair onder de jeugd. Bij dit idee ga je dus met wat vrienden picknicken ergens in het gras en neem je een taart en wijnglazen mee. Het is dan de bedoeling om met die wijnglazen een stuk taart “op te scheppen”, waardoor je vervolgens een stuk taart in je wijnglas hebt. Geniet op een unieke manier van taart, wel met een vork natuurlijk!

Lees ook:  De nieuwe trend op massagegebied: de massage gun
duofietsen

Duofietsen

Fietsen op zich is al een enige en actieve activiteit om te doen, maar hoe leuk is het wel niet om samen op één fiets met je partner te kunnen fietsen? Huur of koop een duofiets en verken nieuwe plekken samen met je beste maatje en heb de grootse lol! Daarbij is duofietsen ook erg gezond, aangezien je lekker blijft bewegen.

Zelf cocktails maken

Ga je toch liever voor een drankje dan duofietsen? Dan is deze activiteit pas iets voor jou! Ga samen met vrienden of familie cocktails maken op je eigen manier. Zoek lekkere recepten op of flats zelf wat bij elkaar. Hoe gekker, hoe beter!

duofietsen

Sterren kijken in de auto

Deze zal misschien iets minder goed lukken als je een kleine auto rijdt, maar voor de mensen met een grotere auto is dit een erg leuke activiteit. Klap de kofferback open en leg wat dekens neer, maak je zelf comfortabel met een vriend of vriendin, en geniet ‘s nachts van de sterren met een goede Netflix film erbij.

Schilderen in de natuur

Je hoeft helemaal niet artistiek te zijn om iets op papier te zetten, maar de inspiratie krijg je zeker en vast omringt door groen! Ga daarom in de natuur samen met vrienden schilderen op een canvas met je favoriete kleuren. Daarbij kun je ook ergens een meertje zoeken en het water gebruiken voor te schilderen, dan heb je pas echt de natuur in je kunst.

Lees ook:  Hi-Macs: Een populair materiaal voor moderne interieurs

Thriftshoppen

Shoppen is leuk, maar kan erg duur zijn. Daarom kun je het beste op jacht gaan naar prachtige pareltjes in de Thriftshops. Daar zitten soms erg trendy kledingstukken tussen, en dat voor geen geld! Het is ook nog eens een leuke uitdaging aangezien je goed moet zoeken om iets leuks ertussen te vinden.

Muziek raden en zwemmen

Hopelijk heb je een zwembad in de tuin, anders wordt het moeilijk. Ga samen met je vrienden aan de rand van het zwembad zitten en speel een muziekje af. Wanneer je de muziektekst af kunt maken wanneer de muziek stopt ben je veilig, maar wanneer je de tekst niet kunt afmaken word je door je vrienden het zwembad in geduwd! Erg spannend en ook nog eens super grappig.

Rolschaatsen

Schaf samen met je beste vriendin rolschaatsen aan en rol over de straten heen en leer hoe je als een pro kunt rolschaatsen. Dit is natuurlijk wel een kwestie van vallen en opstaan, letterlijk, maar dat is juist leuk aan het proberen van nieuwe dingen, zeker samen met je beste vriend of vriendin. Vergeet natuurlijk niet om bescherming te dragen!

Lees ook:  5 sollicitatietrends

Lees hier ook onze blog over sportieve activiteiten om te doen met vrienden in de zomer!

Klaar om binnen 1 minuut je nieuwe stijl te ontdekken?

Recent

4 outfit tips om stijlvol naar kantoor te gaan

De beste wijn voor bij een kaasfondue avond

Waarom wordt eilandhoppen steeds populairder?

Het kiezen van het juiste horloge

© Trendheads - 2023
Made with
Web Wings