De beste supplementen voor bij het sporten

3 maart 2023
422
Rad140

Als (beginnende) sporter ben je vast erg gemotiveerd, maar weet je niet precies welke supplementen nou het beste bij jouw situatie passen. Je leest en hoort er van alles over en komt allerlei reclames tegen, maar wat heb je nou echt nodig? In deze blog leer je alles over de beste supplementen voor bij het sporten.

Proteïne

Een hele belangrijke stof bij het beoefenen van sport is proteïne. Proteïne kun je zien als de bouwsteen van je spieren en het is dan ook essentieel voor de spiergroei. Zonder proteïne zal het lastig zijn om je spieren fatsoenlijk te laten herstellen, laat staan te laten groeien. Proteïne is verder erg populair omdat het erg gemakkelijk is. Het zit in veel voeding en is dus goed op een natuurlijke manier binnen te krijgen, evenals de poedervorm waarin het ingenomen kan worden. Dit kan simpelweg in een glas water worden gemixt en is dus makkelijk binnen te krijgen.

Verder kan proteïne ook helpen bij mensen die gewicht willen verliezen. Proteïne poeder kan een gevoel van verzadiging geven en dus zul je minder gaan eten als je niet veel sport. Op deze manier kan het bijdragen aan gewichtsverlies.

Lees ook:  Dit is de sport trend van 2023

Creatine

Creatine is een van de meest onderzochte supplementen binnen de sportwereld. Het stimuleert je prestaties tijdens een krachttraining en zorgt ervoor dat jij nét die extra set kunt voltooien. Creatine wordt door je lichaam gebruikt om energie en dus kracht te produceren. Als je dus een extra schepje creatine per dag inneemt, zal dit een verschil geven tijdens je (dagelijkse) sportsessies. Het supplement is verder relatief goedkoop. Met een pot van €25 kun je vaak een paar maanden door en het is dus zeker een aanrader voor iedere sporterbeoefenaar, of dat nou thuis is of in de sportschool.

Pre-workout

Een volgend supplement dat erg populair is onder sporters is pre-workout. Door middel van dit supplement zorg je voor een extra energie boost voor je training. Pre-workout is ideaal voor de mensen die ’s ochtends vroeg, of juist pas na hun werk naar de sportschool gaan. Pre-workout bevat met name cafeïne, beta-alanine en taurine om te zorgen voor die extra energie boost.

Isotone dranken

Isotone drankjes zijn ervoor bedoeld de balans van je vocht en elektrolyten in je lichaam op peil te houden. Isotone dranken zorgen voor een verbeterde hydratatie, meer energie, verbeterde prestaties en vermindering van spierpijn. Ze zijn dan ook populair onder sporters omdat ze een goede bijdrage leveren in het herstellen van je lichaam na een zware activiteit.

Lees ook:  Koken voor mannen: de beste tips

Rad140

Rad140 is een testolone poeder dat verkocht wordt met als doel het positief beïnvloeden van de sportprestaties. Het is bedoeld voor onderzoek en niet voor consumptie. Het helpt met het laten groeien van je spiermassa en stimuleert het verbranden van vet en het verbeteren van de botdichtheid. Rad140 heeft een anabole werking, zonder de negatieve bijwerkingen van traditionele anabolen. Het is daarom dan ook een geliefd middel onder krachtsporters en neemt steeds meer toe in populariteit. Een bijkomend voordeel van Rad140 is dat het kan helpen met het verhogen van je libido. Het is een relatief nieuw product en is onder andere te koop bij Nextlvlmuscle. Het wordt verkocht in capsules van 10mg en de maximale dagelijkse dosering ligt tussen de 10- en 30mg.

Op zoek naar andere trends binnen de sportwereld? Lees dan vooral deze blog over drie sport trends! Of wil je graag een sixpack trainen maar weet je niet zo goed hoe? Lees dan de ultieme tips voor een sixpack.

Vind een beautyprofessional 
bij jou in de buurt!

Recent

De invloed van TV en films op mannenkapsels

Vette locaties om een gala te houden per provincie

Welke galalocaties in Limburg zijn uniek?

Alles over trendy dreadlocks

© Trendheads - 2024
Made with
Web Wings