De beste waterpijpen van dit moment

12 januari 2022
317
waterpijp kopen

Wanneer je van plan bent om met vrienden te gaan chillen, kan het leuk zijn dat kleine beetje extra aan de avond toe te voegen. Het perfecte item om de avond net wat specialer te maken, is een waterpijp. De afgelopen paar jaar is het gebruik van waterpijpen enorm gestegen en dat begrijpen wij als geen ander! Het zorgt voor een zeer gezellige avond met vrienden, maar je moet natuurlijk wel de juiste keuze maken. Er zijn namelijk een aantal zaken waar je op moet letten bij een waterpijp kopen. Denk bijvoorbeeld aan het materiaal waar de waterpijp van gemaakt is, met hoeveel mensen je rookt en hoe vaak je de waterpijp gebruikt. Wanneer je met al deze onderdelen rekening houdt, koop je gegarandeerd de beste waterpijp die bij jou past.

Waar moet je op letten?

Ten eerste is het belangrijk om na te gaan welk materiaal voor jou de voorkeur heeft. Een materiaal dat lang meegaat is een RVS waterpijp. Een waterpijp gemaakt van RVS gaat in verhouding met andere materialen het langste mee. Echter, dit is ook te zien in de prijs van deze waterpijp. Een RVS waterpijp is namelijk een stuk duurder dan een gewone waterpijp. Ook het aantal gebruikers van de waterpijp is zeer belangrijk. Wanneer je met vrienden gaat roken is het natuurlijk handig om ervoor te zorgen dat jullie allemaal kunnen roken. Als dit het geval is zul je een grotere waterpijp moeten kopen dan wanneer je in je eentje zou roken. Het is daarnaast ook handig een waterpijp te kiezen met een aansluiting voor meerdere slangen. Bovenstaande onderdelen hebben uiteraard allemaal te maken met de prijs van de waterpijp. Het is ten alle tijden afhankelijk van jouw budget welke waterpijp jij het beste kan kopen.

Lees ook:  Kuif herenkapsel

Moderne Oduman

Ben jij iemand die wel houdt van de moderne stijl? Dan is het merk Oduman zeker wat voor jou! Deze waterpijpen hebben een andere, unieke vorm waardoor het roken een stuk makkelijker wordt. Een waterpijp kopen van dit merk betekent dat je een glazen waterpijp ontvangt die transparant is.

waterpijp kopen

Traditionele El Nefes

Traditionele waterpijpen worden door het merk El Nefes gemaakt. Dit bedrijf komt van origine uit Turkije en weten de mooiste waterpijpen te maken. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen zoals klei en koper. Deze waterpijpen staan bekend om de luxueuze uitstraling, door de chique vormen en mooie versieringen. Wil je een echte traditionele waterpijp? Kies er dan voor om een waterpijp te kopen van El Nefes.

Amy Deluxe

Deze waterpijp maker is van Duitse afkomst, maar mag daarmee zeker niet in deze lijst ontbreken. De Amy Deluxe waterpijpen hebben alles wat je wilt en nodig hebt! Zo is het mogelijk om meerdere stangen aan deze waterpijpen aan te sluiten. Ideaal als je een avondje met vrienden hebt gepland. Daarnaast hebben de waterpijpen een mooie uitstraling. Het assortiment van deze maker is zeer breed, waardoor je altijd wel een mooie waterpijp vindt.

Lees ook:  Duurzaam is het nieuwe sexy!

Klaar om binnen 1 minuut je nieuwe stijl te ontdekken?

Recent

4 outfit tips om stijlvol naar kantoor te gaan

De beste wijn voor bij een kaasfondue avond

Waarom wordt eilandhoppen steeds populairder?

Het kiezen van het juiste horloge

© Trendheads - 2023
Made with
Web Wings