De look van jouw baby

28 februari 2022
1

Natuurlijk wil je jouw baby alles geven wat zijn of haar hartje verdient. Een leuk kapsel hoort daar natuurlijk bij! Heb je geen idee wat je met die plukjes haar van je baby moet doen? Geen zorgen, wij geven je een paar tips in deze blog. En weet je wat het allerleukste is? Iedereen kan deze kapsels creëren. Je hebt alleen een borstel of een elastiekje nodig en je bent er klaar voor. Je wilt natuurlijk dat het haar van je baby sterk en gezond blijft. Eigenlijk valt dit maar op een manier te bereiken. Doe namelijk zo weinig mogelijk in het haar. De hoofdhuid en het haar van een baby zijn namelijk nog heel kwetsbaar. Baby’s produceren nauwelijks tot geen talg, waardoor baby haartjes niet vet worden. Je baby zijn haren spoelen met water is eigenlijk al meer dan genoeg. Wil je toch een shampoo gebruiken? Kies dan een milde shampoo die speciaal voor baby’s in ontwikkeld en gebruikt deze niet al te vaak. Natuurlijk kan je soms wel leuk het haar van je baby stijlen. Hieronder staan wat kapsels die jij kan proberen.

Lees ook:  Intellectuele vertoning

Staart vlechtjes

Met de haartjes van je kleine kan je vast nog niet een volwaardig kapsel creëren, maar wat dacht je ervan om het te vlechten? Staart vlechtjes zijn namelijk de ideale oplossing voor de fijne haartjes van jouw baby. Het is ook nog eens super makkelijk. Verdeel het haar in twee delen en pak vervolgens een pluk en zet deze vast met een elastiek. Dit is ook gelijk de enige stap. Zo makkelijk is het! Herhaal deze stap totdat al het haar vastzit en je hebt een mooie look gecreëerd.

Kuifje

Met de plukken van jouw baby kan je ook heel makkelijk een kuifje creëren. Het allerleukste van dit kapsel is dat je alleen gel nodig hebt. Zeg naar hallo tegen je spectaculaire kuif. Hoe leuk zal dit staan bij jouw baby!

Sjaaltje

Mocht je baby geen haar hebben. Heb je dan over een sjaal nagedacht? Deze kan je om het hoofd van je baby heen winkelen en het ziet er nog leuk uit ook! Functioneel en praktisch. Jouw kind zal zeker geen kou vatten. Je kan deze sjaal vast maken met onder andere een elastiekje.

Lees ook:  4x trends om mee te ontspannen

Baby badjas met naam

Om de look van jouw baby af te maken kan je badjas met naam van je baby bestellen. Zo is de kleine meid of jongen helemaal verzorgt van top tot teen. Deze badjassen zijn er in verschillende kleuren te vinden en zijn heerlijk warm. Een baby badjas met naam is ook het ideale kraamcadeau. De geboorte van je kind is een mooi en bijzonder moment. Om deze badjas nog persoonlijker te maken, kun je er ook voor kiezen om de geboortedatum toe te voegen of een andere tekst met een speciale betekenis. Een badjas met de naam van je baby erop is een mooie en tastbare herinnering ook voor later.

Klaar om binnen 1 minuut je nieuwe stijl te ontdekken?

Recent

4 interessante Android-smartphones die in 2023 gaan uitkomen

Welk soort ondergoed past het beste bij mij?

Waarom Limburg een populaire vakantiebestemming is geworden

Stoere baby namen voor je zoon

© Trendheads - 2023
Made with
Web Wings