De leukste activiteiten om te doen met vrienden

28 juli 2023
148
4 vrienden in sportkleren

Met je vrienden iets ondernemen is altijd een goed idee. Zo steek je energie in de vriendschap en maken jullie samen herinneringen met elkaar. Er zijn veel activiteiten die je samen kunt ondernemen. Wij hebben de leukste activiteiten om te doen met vrienden voor jou op een rijtje gezet!

Filmavond

Een filmavond organiseren voor je vrienden is een van de leuke activiteiten. Om de filmavond te laten slagen zijn er een paar punten van voorbereiding. Het allerbelangrijkste is natuurlijk een film uitkiezen. Doe dit alvast voordat je vrienden komen, anders ben je misschien wel nog uren bezig met het uitzoeken van een film. Bepaal het genre van je film en kies een genre dat je vrienden ook leuk vinden zoals actie of thriller. Maak daarna een geschikte plek klaar waar jullie de filmavond kunnen houden. En uiteraard bij een filmavond mogen snacks en drinken niet ontbreken. Ga voor traditionele snacks voor bij de film zoals popcorn, chips en snoep. Voor drinken kun je kiezen voor bier en frisdrank. Goedkoop je frisdrank halen kan hier. Nu is alles compleet voor een filmavond!

Lees ook:  Influencers en de perfecte foto op Instagram

Kookavond

Ook voor de mannen die niet goed kunnen koken is een kookavond toch een leuk idee. Het hoeft niet moeilijk te zijn en het hoeven geen 5 gangen menu’s te worden. Lees hier tips om toch te kunnen leren koken. Je kan ook samen gaan BBQ’en en het vlees van tevoren marineren.  Maak hierbij bijgerechten zoals salades, afbakbrood met kruidenboter en vergeet de sauzen niet. Houd je wel van koken? Dan kun je uitpakken voor je vrienden en jezelf uitsloven in de keuken. Als je nog drank nodig hebt voor bij het eten kun je een kijkje nemen op Drinks4You.

Vrienden aan het proosten met eten

Samen sporten

Door samen met je vrienden te gaan sporten creëer je een andere band. Je ziet van elkaar wie competitief is en wie zich voor honderd procent inzet! Daarnaast is het ook lachen met iedereen als het gaat om de puntentelling. Want wie staat er voor en wie is de winnaar? Er zijn een aantal sporten die je samen met je vrienden kunt uitoefenen. Padel is namelijk dé sporttrend van nu en dit kun je samen met je vrienden doen. Of ga samen een potje voetballen of basketballen. Balsporten doen het altijd goed bij mannen en blijven populair.

Lees ook:  Dit is de sport trend van 2023

Spelletjesavond

Organiseer een spelletjesavond en laat iedereen zijn favoriete (bord)spel meenemen. Tijdens een spelletjesavond leer je elkaar goed kennen en vaak ben je uren aan het lachen met elkaar. Zorg dat je een grote tafel hebt waar je de verschillende spellen kunt spelen. Net zoals bij een filmavond mogen hier de snacks en drinken niet ontbreken. Je kunt er ook voor kiezen dat al je vrienden zijn of haar favoriete spel meeneemt en zijn of haar favoriete snack en drinken.

Klaar om binnen 1 minuut je nieuwe stijl te ontdekken?

Recent

Styling tips voor mannen voor iedere gelegenheid

Abonnementen: De toekomst van consumentengedrag

Deze nieuwe sporttrends van 2023 moet je zien!

Alles over de kunst van Shibari

© Trendheads - 2023
Made with
Web Wings