Herenkapsels met volume

10 mei 2023
670
herenkapsel

Ben je op zoek naar een herenkapsel dat meer volume geeft aan je haar? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Hier bespreken we verschillende herenkapsels met volume en hoe je ze kunt creëren

Pompadour

Een van de meest populaire kapsels met volume voor mannen is de Pompadour. Dit kapsel is al sinds de jaren 50 in de mode en wordt nog steeds veel gedragen. Bij de Pompadour wordt het haar aan de zijkanten en achterkant kort geknipt, terwijl het bovenste deel lang blijft. Door het bovenste deel naar achteren te kammen en omhoog te trekken, creëer je een volumineuze look. Dit kapsel werkt het beste voor mannen met een ovaal of rechthoekig gezicht.

Halflange kuif

Een andere stijlvolle optie is de halflange kuif. Bij deze stijl wordt het haar aan de zijkanten en achterkant kort geknipt, terwijl het bovenste deel langer wordt gelaten. Kam het haar naar achteren en omhoog om een volumineuze kuif te creëren. Dit kapsel werkt goed voor mannen met een ovaal of rechthoekig gezicht.

Nonchalante out-of-bed look

Als je op zoek bent naar een eenvoudigere stijl, dan is de nonchalante out-of-bed look iets voor jou. Bij deze stijl wordt het haar aan de zijkanten kort geknipt, terwijl het bovenste deel warrig en volumineus wordt gehouden voor een nonchalante uitstraling. Dit kapsel werkt goed voor mannen met een rond gezicht.

Lees ook:  Zelf haren knippen videogids

Fringe

Een andere optie voor mannen met een rond gezicht is de fringe. Daarnaast is het zo dat deze stijl wordt het haar aan de zijkanten kort geknipt, terwijl het bovenste deel langer blijft en naar voren wordt gekamd om een fringe te creëren. Vandaar dat dit kapsel kan met volume worden gedragen voor een trendy look.

Technieken voor meer volume

Om meer volume te creëren, zijn er verschillende technieken die je kunt toepassen. Het knippen van lagen in het haar zorgt voor meer beweging en volume. Daarnaast kun je volumepoeder of mousse gebruiken om meer textuur en volume aan het haar toe te voegen.

Gezichtstype

Tot slot is het belangrijk om rekening te houden met je gezichtstype bij het kiezen van een kapsel. Niet alle kapsels met volume passen bij elk gezichtstype. Het is daarom belangrijk om te weten welk kapsel het beste past bij jouw unieke kenmerken.

Met deze tips en inspiratie kun je een herenkapsel met volume creëren dat perfect bij jou past. Experimenteer met verschillende stijlen en technieken totdat je de look vindt die bij jou past!

Lees ook:  Betekenis symbolen op huidverzorgingsproducten

De Mullet

Weer helemaal terug uit de jaren 90 is het matje, beter bekend als: "mullet". Deze gedurfde haartrend, bekend om zijn korte voorkant en lange achterkant, verovert opnieuw de mode scene. Het mullet kapsel straalt zelfvertrouwen uit en biedt mannen de vrijheid om hun eigen unieke stijl te tonen. Durf anders te zijn met een mullet en laat je haar spreken!

Klaar om binnen 1 minuut je nieuwe stijl te ontdekken?

Recent

De langdurige voordelen van avontuurlijke vakanties

Wat kun je verwachten als je vader wordt?

De rol van edelstenen in luxe horloges

Italiaanse herenkapsels: een gids

© Trendheads - 2024
Made with
Web Wings