Mystieke maskers voor mannen

8 maart 2023
381

Carnaval is net achter de rug. Maar misschien ben je alweer aan het nadenken over je outfit voor volgend jaar. Vooral Limburgers maken veel werk van hun outfit tijdens dit uitbundige feest. Steken Brabanders zich meestal in een boerenkiel en vinden ze het daarmee wel goed, in Limburg is dat anders. Bij een gemaskerd bal is het gebruikelijk dat je je uitdost in een outfit die helemaal bij jou past en waar duidelijk aan te zien is dat je er veel tijd en energie in hebt gestoken. Met deze tips kun je alvast inspiratie opdoen voor carnaval 2024. Of misschien komt er eerder nog een gelegenheid voor een verkleedpartij.

De perfecte pruik

Zeker als je jezelf onherkenbaar wilt maken zijn pruiken heel belangrijk. Een andere haarkleur kan er al meteen voor zorgen dat mensen twee keer moeten kijken voordat ze je herkennen. Als je daarnaast ook nog een masker draagt wordt het helemaal lastig. Pruiken zijn er zowel voor dames als voor heren. Ook heren die zich als drag queen willen vermommen kunnen natuurlijk hun hart ophalen. Een pruik met weelderige rode krullen of een pruik in een opvallende kleur zoals paars of roze doet het altijd uitstekend. Pruiken moeten van goede kwaliteit zijn. Alleen dan kom je als sexy dame die dol is op een feestje goed voor de dag.

Lees ook:  Mobiele telefoon trends van nu!

Lees hier ook alles over de wereld van mannenpruiken.

De perfecte schmink

Als je er helemaal voor wilt gaan dan is de make-up natuurlijk ook belangrijk. Goed schminken is een vak. Sommige mensen kunnen het perfect bij een ander, maar niet bij zichzelf. Als dat bij jou ook zo is dan kun je het misschien uitbesteden aan een make-up artiest. Maar aan de andere kant zijn er prima producten te koop waarmee je jou gezicht perfect kunt opmaken. Let er op dat je producten koopt die huidvriendelijk zijn. Het is heel vervelend als je midden in het feestgedruis ineens enorme jeuk of pijn aan je huid krijgt. Verwijder de make-up altijd voordat je gaat slapen. Zo kan je huid weer ademen en herstellen. Dit voorkomt rode plekken en irritatie.

Het kostuum: Kopen of zelf maken?

Het perfecte kostuum vinden valt soms niet mee. Allereerst is het natuurlijk belangrijk om te bepalen als wie of wat je verkleed wilt gaan. Carnaval vierders kiezen vaak een actueel thema. Een persoon die in het nieuws is of een thema dat in de belangstelling staat. Het is daarbij wel zaak iets te kiezen dat niet te kwetsend is. Bij carnaval of een gemaskerd bal kan veel, maar het zou zonde zijn als je outfit zoveel wrevel oproept dat je met de nek wordt aangekeken. Denk dus altijd even na of jouw idee voor een kostuum de toets der kritiek kan doorstaan. Als je weet wat het moet gaan worden dan kun je als je handig bent op zoek gaan naar de juiste stoffen en vervolgens achter de naaimachine kruipen. Als naald en draad niet aan jou zijn besteed dan kun je terecht in een verkleedwinkel. Ook online shoppen is een prima mogelijkheid. Hou bij het kopen van het kostuum ook rekening met de schoenen. Dit is vooral erg belangrijk als je brede voeten hebt. Klik hier voor onze nieuwste blog over trendy oplossingen voor mannen met brede voeten.

Lees ook:  Dun haar? dit zijn de beste kapsels voor jou

Recent

Hoe je als man geld kunt besparen, 3 tips!

Thuiswerken met kinderen? Deze tips kan je goed gebruiken!

Mannen en hun liefde voor auto’s

Waarom beginnen er mensen met roken?

© Trendheads - 2024
Made with
Web Wings