Beste scheermesjes van dit moment

30 juni 2020
463
beste scheermesjes

In deze koopgids ontdek je de beste scheermesjes die jou het fijnste en de meest scherpe scheerervaring geven.

We testen scheermesjes voor thuisgebruik en professioneel gebruik in een salon of barbershop.

→ Gelijk naar overzicht beste scheermesjes

Voordat we direct een sprong maken naar de producten, is het verstandig om even kort wat belangrijke informatieve punten aan te stippen.

We adviseren ook om het informatieve gedeelte even door te lezen omdat je persoonlijke wensen van invloed zijn.

Beste scheermesjes kopen: Wat is belangrijk?

Wanneer je op zoek gaat naar de beste mesjes dan zijn er een aantal zaken belangrijk.

Het is bijvoorbeeld een misvatting dat mesjes met veel scheerbladen beter zijn dan scheermesjes met maar één of twee bladen.

Het belangrijkste is: wat is jouw persoonlijke voorkeur? Scheer je graag nat of scheer je graag droog? Afhankelijk van deze keuze kies je namelijk een ander scheermesje.

→ Lees ook: stap voor stap gids over nat scheren

Scheermesjes bestaan uit verschillende scherptes. Over het algemeen varieert dit van scherpte 1 (mild scherp) tot scherpte 5 (enorm scherp).

Voor een gemiddelde scheerbeurt volstaat een scherpte 3, maar dit kan per persoon verschillen.

Staar je niet blind op de prijs van een scheerset, maar kijk vooral naar de prijs van scheermesjes zelf.

  • Hoe lang doe je er mee?
  • Wat kosten deze scheermesjes voor een set?
  • Hoeveel stuks zitten er in de verpakking?
Lees ook:  Het leukste tijdloze kinderspeelgoed

Allemaal zaken om even goed scherp (pun intended) op te zijn, wanneer je op zoek bent naar scheermesjes die het beste bij jou passen!

Een goed scheermesje levert geen rode plekken en huidirritatie op. Wacht dus niet langer en kies voor kwaliteit. Je lijf zal je dankbaar zijn.

Onze review van beste scheermesjes vindt plaats in nauwe samenwerking met onder andere barbiers en herensalons, zodat we jou het beste advies kunnen geven.

Overzicht mesjes: Onze keuze voor jou

Het is tijd om direct onze keuzes aan je voor te leggen! We hebben per categorie de beste keus voor je uitgezocht! We maken onderscheid tussen deze vier categorieën:

Beste scheermesjes voor nat scheren
Beste scheermesjes voor droog scheren
Beste scheermesjes voor professioneel gebruik
Beste scheermesjes voor thuis gebruik

Scheermesjes voor nat scheren

Deze Derby Premium scheermesjes zijn de duurdere variant van de wereldwijd meest gebruikte ‘standaard’ Derby mesjes.

De Premium Double Edge Blades van Derby zijn de scherpere mesjes uit de Derby serie. De dunne flexibele blades zijn geschikt voor alle huidtypen en een lichte tot zware baardgroei.

Derby Premium Double Edge Razor Blades worden vervaardigd in Turkije van het beste Zweeds roestvrijstaal met een hoog koolstofgehalte.

Lees ook:  Must have: beste handcrème voor mannen

De verbeterde platina coating en toegenomen scherpte bieden een comfortabel scheerbeleving gedurende vele scheerbeurten.

Scheermesjes voor droog scheren

Derby Professional is een van de grootste en bekendste merken op het gebied van scheermesjes. Deze Single Edge Blades van Derby hebben hun oorsprong liggen in het zonnige Turkije.

Waar ze al sinds jaar en dag worden gebruikt door Turkse barbiers.

Het is dan ook niet zo gek dat dit merk zich over de hele wereld heeft uitgebreid en zeer populair zijn bij zowel professionele barbiers als de consument die zichzelf elke dag voor de spiegel staat te scheren.

Scheermesjes voor professioneel gebruik

De mesjes zijn per stuk verpakt en worden in Japan onder strikte en geheime omstandigheden gesmeden, waarschijnlijk door afstammelingen van de oorspronkelijke Samoerai bloedlijn, die bekend staan om de techniek van het samoerai zwaard.

De Feather Double-Edge scheermesjes zijn gemaakt van Roestvrij staal en zijn platinum gecoat voor extreme langdurigheid. De mesjes passen in alle Double-Edge safety razors.

Scheermesjes voor thuis gebruik

De Shavette is gemaakt van zwart gecoat roestvrij staal en heeft een mooi houten handvat. Het lemmet is voorzien van een inkeping voor een veiliger scheerresultaat. De razor is veilig op te bergen door het inklapmechanisme en de opberghoes van 100% leer.

Lees ook:  De beste stijlvolle + functionele mondkapjes

Daarnaast ontvang je met deze set 10 Double Edge Blades. Door deze te breken heb je maar liefst 20 enkele mesjes. Een ideale set voor thuis en op vakantie voor persoonlijk gebruik.

Betrouwbaarheid van deze koopgids en onze recensies

Hopelijk ben je inmiddels van ons gewend dat de selecties die wij aan jou presenteren via onze koopgidsen gebaseerd zijn op intensief onderzoek van de laatste trends en natuurlijk eigen ervaring.

Bij het schrijven van dit soort uitgebreide koopgidsen raadplegen we liefst zo veel mogelijk verschillende bronnen.

We cross-checken bijvoorbeeld altijd gebruikers recensies van verschillende, onafhankelijke (niet gesponsorde) sites en blogs. Daarnaast bekijken we uitgebreide video reviews en lookbooks waar het resultaat van de scheermesjes in te zien is.

We willen je op deze manier gerust stellen zodat je iets kunt uitkiezen die bij jouw situatie past en waar je de komende jaren je gezicht heerlijk glad mee blijft.

Klaar om binnen 1 minuut je nieuwe stijl te ontdekken?

Recent

De langdurige voordelen van avontuurlijke vakanties

Wat kun je verwachten als je vader wordt?

De rol van edelstenen in luxe horloges

Italiaanse herenkapsels: een gids

© Trendheads - 2024
Made with
Web Wings