In een dikke bolide rijden? Zo doe je het!

27 juli 2023
394
dikke bolide

Wanneer je over de Nederlandse wegen rijdt, kom je regelmatig een dikke bolide tegen. Vraag jij je soms ook weleens af hoe mensen het voor elkaar krijgen, om in zo’n mooie wagen te kunnen rijden? Hieronder vertellen we je hoe een groot deel van deze mensen het doen én wellicht rijdt jij binnenkort ook wel in de wagen van jouw dromen.

Steeds meer mooiere bolides

Als je regelmatig aan het rijden bent, moet je op auto’s letten. Natuurlijk let je op het rijgedrag van de auto’s zodat jij jouw eigen rijgedrag daarop kunt aanpassen, maar heel stiekem kijk je natuurlijk ook wel hoe die auto’s eruitzien. Misschien is het jou wel opgevallen dat er steeds nieuwere auto’s bij komen en dat er toch wel aardige dikke bolides op de Nederlandse wegen rondrijden. Als je je afvraagt hoe dat toch zit - hoe al die mannen in die dikke bakken kunnen rijden - kun je eens verder lezen.

Leasen is populair

Een auto leasen is ontzettend populair. Je kunt een auto leasen door een contract aan te gaan met een leasemaatschappij, waarvoor je een bepaald bedrag per maand moet betalen en vervolgens kun je rijden in de auto die je hebt uitgekozen. Ja, je kunt dus ook kiezen voor die ene dikke bolide, net als vele anderen.

Lees ook:  Zo ben je op weg naar een gestructureerde levensstijl!

Zowel als particulier als ondernemer kun je ervoor kiezen om een auto te leasen. Als ondernemer kom je in aanmerking voor operational lease of financial lease. Om als ondernemer een langere tijd te kunnen genieten van die ene bolide waarvoor je een leasecontract wil afsluiten, kun je kiezen voor financial lease. Met financial lease hoef je namelijk de auto niet meer in te leveren bij de leasemaatschappij als het contract is afgelopen en je alle betalingen netjes hebt afgerond. Jouw droomauto komt dankzij deze oplossing toch nét iets dichterbij.

Financial lease biedt je als ondernemer een tal voordelen

Naast dat financial lease ervoor zorgt dat je als ondernemer in die ene dikke bak kunt rijden, heeft financial lease nog meer voordelen. 

Met financial lease heb je als ondernemer namelijk te maken met een aantal fiscale voordelen, zoals onder andere de investeringsaftrek en de renteaftrek. Dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen als ondernemer. Daarnaast mag je doen en laten wat je wil met de auto: als je de puntjes op de i wil zetten door er bijvoorbeeld nieuwe velgen onder te zetten, dan is dat gewoon toegestaan bij financial lease. Zeg maar hallo tegen een mooie, dikke bolide waarin jij binnenkort kunt rijden!

Lees ook:  Tips om de relatie sterk te houden

Meer lezen op Trendheads? Lees hier onze blog over de 5 best betaalde beroepen in Nederland!

Vind een beautyprofessional 
bij jou in de buurt!

Recent

De invloed van TV en films op mannenkapsels

Vette locaties om een gala te houden per provincie

Welke galalocaties in Limburg zijn uniek?

Alles over trendy dreadlocks

© Trendheads - 2024
Made with
Web Wings