Zo organiseer jij een mannenweekend!

8 mei 2023
664
mannenweekend

Een paar dagen weg met de mannen staat op de planning en jij mag het mannenweekend organiseren. Er komt best wel veel kijken als organisator waar je op moet letten om te zorgen dat het een mannenweekend wordt waar nog jaren over wordt nagepraat. In deze blog lees je hoe jij een mannenweekend organiseert om nooit te vergeten.

Geschikte locatie

Een mannenweekend is het leukste op een andere locatie dan op de plek waar jullie nu al wonen. Ga je voor een stad in Nederland waar nog niemand is geweest? Of wil je naar het buitenland toe om te kunnen genieten van het mannenweekend? Om een geschikte locatie te vinden raden wij aan om eerst goed onderzoek te doen naar de stad of plek waar je eventueel naar toe wilt gaan. Houd er rekening mee dat jullie er ook naar toe moeten gaan met de auto of eventueel het vliegtuig.

Activiteiten voor een mannenweekend

Activiteiten mogen niet ontbreken tijdens een mannenweekend. Dit zorgt ervoor dat je een dag opvulling hebt en dat je naar iets kan uitkijken in plaats van de hele dag rondslenteren in de stad zonder iets te doen. Lees hier de leukste activiteiten met vrienden. Je hebt verschillende soorten activiteiten die je kunt organiseren:

Lees ook:  In een dikke bolide rijden? Zo doe je het!

Persoonlijke activiteiten

Maak een (online) quiz met vragen die betrekking hebben op je vrienden. Zo leer je elkaar beter kennen en kom je misschien wel achter nieuwe geheimen van je vrienden. Als je vrienden partners hebben is het een idee om hun een paar verhalen of opmerkelijke dingen te vragen die je kunt meenemen in je quiz. Het is ook leuk om bordspellen mee te nemen zoals 30 seconds. Vooral als je in een team zit die je goed kent, is het leuk om te zien hoe je onderwerpen omschrijft met persoonlijke verhalen.

actieve activiteit mannenweekend

Actieve activiteiten

Kijk voor actieve mannelijke activiteiten zoals mountainbiken, klimmen in de bossen of aan een klimmuur, outdoor lasergamen of een sport beoefenen zoals rugby. Met een groep vrienden zijn dit soort activiteiten leuk om te doen en zo kom je er ook achter wie echt sportief en competitief is en wie juist niet.

Ontspannende activiteiten

Ontspanning hoort ook bij een weekend weg! Voor iedereen is ontspanning anders en nee we gaan je niet vertellen om de voetjes hoog te houden op de bank tijdens jullie weekend. Ontspanning kan zijn om een bierproeverij te gaan doen waarbij je verschillende bieren proeft op een terras. Of jullie gaan een avondje uit in de stad waar jullie verblijven om zo het uitgaansleven te ontdekken. Vergeet niet om 2-MMC mee te nemen voor jullie uitgaansavondje en laat voor de zekerheid je dikke bolide maar staan! En als je als vrijgezelle man toch even samen wilt zijn met een leuke meid, vergeet dan ook niet om een popper in te pakken.

Lees ook:  Een zwembad in je achtertuin: een must-have voor de zomer

Houd het geheim

Het is leuker om de planning van je mannenweekend geheim te houden voor je vrienden. Geef ze weken of dagen van tevoren een aantal hints of de locatie of stuur alleen het weerbericht door voor de dagen dat jullie weggaan. Vertel pas als jullie op het punt staan van vertrekken de locatie van het mannenweekend. Houd ook de activiteiten geheim en maak een tijdsplanning per dag wat jullie gaan doen. Stuur deze tijdsplanning door en haal de woorden weg waarin de activiteit omschreven staat en plaats hier een hint. Zo blijft het voor je vrienden een algehele verrassing. Geef ook het stokje over aan de volgende persoon die het mannenweekend mag organiseren. Doe dit door lootjes te trekken of de winnaar of verliezer aan te wijzen van de quiz!

Geschikt bedrag voor iedereen

Je hebt een aantal ideeën om een geweldig mannenweekend te organiseren. Maar voordat je een locatie gaat boeken of activiteiten gaat reserveren (soms is dit met vooraf betalen in een grote groep) is het verstandig om aan iedereen te vragen wat zijn budget is voor dit weekend. Zo kun je rekening houden met iedereen én kan iedereen genieten van het weekend zonder zich zorgen te moeten maken om geld. Als dit allemaal geregeld is dan kun je gaan boeken en gaan genieten van het mannenweekend!

Lees ook:  De beste waterpijpen van dit moment

Vond je deze blog leuk? Lees dan ook 'Moeite met ontspannen? Hier zijn 5 tips'

Vind een beautyprofessional 
bij jou in de buurt!

Recent

De invloed van TV en films op mannenkapsels

Vette locaties om een gala te houden per provincie

Welke galalocaties in Limburg zijn uniek?

Alles over trendy dreadlocks

© Trendheads - 2024
Made with
Web Wings