Trend van 2023; Een haartransplantatie!

24 februari 2022
378
haartransplantatie nederland

Kalende mannen hebben al enige tijd de mogelijkheid om een haartransplantatie te doen om kale plekken op te laten vullen. Wij verwachten dat dit in 2022 nog meer zal gebeuren omdat het zulke verbluffende resultaten mee worden behaald. Sta je op het punt om te kiezen voor een haartransplantatie? Lees je dan eerst goed in. Bij het inlezen krijg je informatie te verwerken over de manieren van hoe een transplantatie in zijn werk gaat. Je leest over begrippen zoals graft, haarimplantaat, haarwortel en haar follikel. In deze blog geven we je informatie zodat je compleet op de hoogte bent zodat je een goede keuze kunt maken of een haartransplantatie voor jou een oplossing is.

Wat zijn haarimplantaten?  

Een haarimplantaat is een haarwortel waaruit er 1 á 4 haren groeien. Dit staat beter bekend als een graft of haarfollikel. Wie ervoor kiest om een haartransplantatie behandeling te ondergaan, laat dus haarimplantaten van de haarkrans verplaatsen naar een andere plek op het hoofd. Dit kan bijvoorbeeld naar de inhammen of op de kruin gebeuren. Dit is in essentie de basis hoe haarimplantaten te werk gaat. Na zo een behandeling zul je binnen elke maanden kunnen genieten van het resultaat. Haartransplantatie Nederland gezocht? Informeer naar de mogelijkheden bij Visus haarkliniek.

Lees ook:  Natuurlijke haarverzorging voor mannen
haartransplantatie nederland

Wanneer behoefte aan een haartransplantatie?

Een overschot aan het hormoon dihydrotestosteron (DHT) zorgt voor een erfelijke kaalheid. Wat er in dit geval gebeurt is dat de haarzakjes krimpen waardoor de haren niet genoeg voeding krijgen. Het gevolg is dat ze vroegtijdig afsterven. Een haartransplantatie is een manier om dit te verhelpen, maar er zijn nog meer methoden die je kunt toepassen. Maar de hamvraag blijft natuurlijk hoe haarimplantaten werken.  Dit gaat er als volgt aan toe: omdat de haarkrans in de haarzakjes ongevoelig zijn voor het DHT hormoon, kunnen ze levenslang groeien. Wat er dan gebeurt is dat de haarkrans verplaatst wordt naar een plek waar je extra haar wenst te hebben. Het gaat hier dan om de kale plekken. 

Welke technieken worden er gebruikt bij een haartransplantatie?

Er zijn verschillende technieken om een haartransplantatie uit te voeren. Een van de bekende methoden die er wordt toegepast is de FUT behandeling. Bij zo een behandeling wordt er een reepje hoofdhuid van het achterhoofd afgesneden en worden de haarzakjes verplaatst. Om ervoor te zorgen dat de haarzakjes zo goed mogelijk ingepland worden, kan de mesotherapie een oplossing bieden. En zo zijn er verschillende methoden die er toegepast kan worden om haarimplantaten aan te brengen. Laat je dus zeker informeren over de verschillende methoden. 

Lees ook:  Zo krijg je perfect geblondeerd haar

Klaar om binnen 1 minuut je nieuwe stijl te ontdekken?

Recent

De langdurige voordelen van avontuurlijke vakanties

Wat kun je verwachten als je vader wordt?

De rol van edelstenen in luxe horloges

Italiaanse herenkapsels: een gids

© Trendheads - 2024
Made with
Web Wings