3 tips voor een volle haardos

28 oktober 2022
587
Speed Pedelec helm

Veel mannen besteden aandacht aan hun gezondheid en aan persoonlijke verzorging. Desondanks zijn er veel mannen die hierbij hun haren vergeten. Tenzij je gezegend bent met volle haardos waarmee je volume kunt creëren, moet je ook extra aandacht geven aan je haren. Als je dan toch inspiratie wil voor herenkapsels met veel volume, kijk dan eens in dit lookbook vol inspiratie over herenkapsels met volume. In het geval dat je tóch graag wat extra aandacht aan je haren wil geven, lees dan snel verder!

Besteed aandacht aan je hoofdhuid

Je hoofdhuid is voor een groot deel verantwoordelijk voor de gezondheid van je haren. Zorg er dus voor dat je je hoofdhuid goed verzorgt. Als je geen last hebt van roos, pijn of jeuk, zit je goed. Als dit wel het geval is raden we het aan om de Alpecin cafeïne shampoo te gebruiken. Als dat niet mocht helpen kun je altijd nog langs bij een dermatoloog. Hierbij is het belangrijk om je haar niet te vaak te wassen. Dit zorgt er namelijk voor dat je haren sneller vettig worden en hierdoor word je hoofdhuid juist vatbaarder voor huidaandoeningen of infecties.

Lees ook:  Undercut herenkapsel

Zorg voor genoeg ventilatie

We weten dat een actieve levensstijl gezond voor ons is. Tóch kan al dat sporten schadelijk zijn voor je haar. Als je je haren niet gelijk wast na het sporten gaat al dat zweet namelijk in en tussen je haren zitten. Dit kan op zijn beurt weer zorgen voor roos of uitdroging en is dan ook niet gezond voor je haar. Ook bij het dragen van een helm moet je bijvoorbeeld extra opletten. Het dragen van een Speed Pedelec helm is bijvoorbeeld geen probleem omdat je deze helm niet lang op hebt. Zolang je de helm maar niet de hele dag op hebt is het geen probleem. Bij Voordeelhelmen.nl kun je een ruim assortiment met meer dan 100 verschillende merken helmen vinden. Het is namelijk wel landelijk verplicht om zo’n helm te dragen op een Speed Pedelec.

Voeding

Alles wat je nodig hebt voor een volle haardos is gezonde voeding. We adviseren daarom om dit prioriteit te geven boven bepaalde supplementen. Een gezonde hoeveelheid groenten, eiwitten, en fruit is hierbij essentieel. Dit is niet alleen voor je haren zo, maar natuurlijk ook voor je algehele gezondheid. Dit is dan ook de allerbelangrijkste tip in dit lijstje. Een gezond voedingspatroon zal namelijk leiden tot gezondere haren. Hierdoor zullen je haren minder snel uitvallen, vettig worden én hierbij ook nog eens sterker én dikker zijn. Heb jij nou last van inhammen, als gevolg van haaruitval? Lees dan ook eens: "Wat te doen tegen inhammen?"

Lees ook:  Haarverf voor mannen

Klaar om binnen 1 minuut je nieuwe stijl te ontdekken?

Recent

De langdurige voordelen van avontuurlijke vakanties

Wat kun je verwachten als je vader wordt?

De rol van edelstenen in luxe horloges

Italiaanse herenkapsels: een gids

© Trendheads - 2024
Made with
Web Wings