Een hippe haarstijl bij merkkleding

24 februari 2022
632
Hippe haarstijl

Wanneer je investeert in het dragen van merkkleding, is het belangrijk dat je haar hier natuurlijk ook helemaal bij past! Merkkleding gaat vaak langer mee, is sustainable en vaak van hogere kwaliteit. Vaak zie je er een stuk verzorgder uit wanneer je merkkleding draagt, dus zorg dan ook dat je haar hierbij past. Lees verder om er achter te komen welke hippe haarstijl het beste bij jouw vette merk kleding past.

Asymmetrische vormen
Asymmetrische merkkleding is de laatste jaren super hip geworden. Denk aan kleding met weinig silhouet waar bijvoorbeeld de ene mouw langer is dan bij de andere. Kleding van Yoji Yamamoto is hier het perfecte voorbeeld van. Wanneer je asymmetrische kleding draagt is het slim om de asymmetrie 'uit te balanceren.’ Dit kun je doen doormiddel van een knot dragen aan de zijkant van je haar. Wat voor mensen met lang haar ook werkt is om dit gewoon helemaal los te dragen! Ben je er helemaal klaar mee en wil je je haren knippen? Ontdek dan de beste jongens korte kapsels.

Mouwen
Een regel in de fashionwereld die niet veel mensen kennen maar daar wel zeker leeft is dat wanneer je mouwen draagt je je haar hier altijd eigenlijk wel bij opsteekt, of zorgt dat het niet over je schouders valt in ieder geval! De reden hiervoor is dat wanneer je je haar lang draagt dit je mouwen kan bedekken. Je wilt natuurlijk wel dat iedereen jouw prachtige merkkleding goed kan zien.

Lees ook:  Trendy oplossingen voor schoenen voor brede voeten

Glamourous
De kleding stijl die als ‘glamorous’ wordt beschreven is vaak uitbundig en bestaat uit veel bling-bling! Je hebt hier eigenlijk heel veel keuzes over wat je met je haar kunt doen. Zo kun je er voor kiezen om de look nog extremer te maken door het dragen van een volumineus kapsel. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om een strakke paardenstaart of je haar glad gestreken naar achter te dragen om zo juist de uitbundigheid wat meer in te perken.

Trendy

Volg jij je volledig aan de laatste trends en wijk je hier ook niet echt vanaf? Dan zijn er twee haarstijlen die perfect bij jou passen: een boblijn of een halve knot die je hoog op je hoofd draagt. Een boblijn is sowieso al tijdloos en zal altijd gedragen worden. De halve hoge knot is wat nieuwer en is in de afgelopen vijf jaar een iconische en sustainable look geworden

Street-style hippe haarstijl
In de laatste jaren is de ‘street-style’ look een ware hype geworden! Merken zoals in gold we trust zijn momenteel erg populair onder een jongere doelgroep. Bij street-style is kort haar met verschillende kleurtjes een echte aanrader. Een hoodie past perfect is het straatje van street-style, lees hier tips voor een stijlvolle outfit met een hoodie.

Lees ook:  De ultieme mannen kapsels 2023 inspiratiegids

In conclusie zijn er natuurlijk heel veel regels en opties die je hebt bij hoe je je merkkleding kan dragen. Er zit natuurlijk zeker een aard van waarheid in deze tips, maar toch moet je uiteindelijk volledig zelf weten hoe jij je kleding wilt dragen. Je moet je er uiteindelijk zelf goed en zelfverzekerd in voelen. Misschien is een coole zonnebril de plek om te starten bij het ontrafelen van je liefde voor merkkleding. Uiteindelijk draag je het niet voor andere, maar jezelf. Dus zorg ervoor dat jij je helemaal geweldig voelt met je hippe haarstijl!

Recent

Hoe je als man geld kunt besparen, 3 tips!

Thuiswerken met kinderen? Deze tips kan je goed gebruiken!

Mannen en hun liefde voor auto’s

Waarom beginnen er mensen met roken?

© Trendheads - 2024
Made with
Web Wings