Zo geef jij je tuin een upgrade!

18 augustus 2023
93
huis met een grote tuin

Heb je al een tijdje niks meer gedaan aan de tuin en heeft jouw tuin een upgrade nodig? Het kan zijn dat je geen groene vingers hebt en daarom niet veel gewerkt hebt aan je tuin, maar van een mooie en gezellige tuin kun je heel veel profijt van hebben. Je kunt vrienden uitnodigen om samen gezellig te BBQ’en of om te chillen in je lounge set. In deze blog lees je hoe jij jouw tuin een upgrade geeft.

Start met een tuinontwerp

Voordat je je tuin een upgrade gaat geven is het aan te raden om eerst te starten met het maken van een tuinontwerp. Met een tuinontwerp ga je nadenken over de indeling van je tuin, hoe je dit wilt aanpakken en hoe je de ruimte wilt gaan benutten. Ga na wat je het belangrijkste vindt dat je tuin moet hebben en zorg eerst dat je hier een plan voor maakt waar je de rest om heen maakt. Heb je hulp nodig met het maken van een tuinontwerp? Je kunt ook een tuinontwerp laten maken door professionals. Zo kunnen jullie samen sparren en maken zij een ontwerp dat bij jouw wensen past.

Lees ook:  Deze trends geven jou een geweldig seksleven

Creëer een ontspanningsplek

Het is prettig om in je tuin een ontspanningsplek te hebben, om je terug te trekken en om alleen of met vrienden te ontspannen. Je kunt kiezen om een terras te plaatsen of je kiest om een lounge set neer te zetten. Maar maak ruimte vrij voor een plek waar je kunt zitten om te ontspannen in je tuin. Je kunt er ook voor kiezen om een hangstoel te plaatsen. Klik hier voor meer informatie waarom een hangstoel de ultieme ontspanning is.  

ontspanningsplek met verlichting en een lounge set

Maak je tuin fleurig

Een tuin zonder planten en bloemen ziet er niet gezellig en fleurig uit. Ook als je geen groene vingers hebt zijn er genoeg planten waar je uit kunt kiezen die weinig verzorging nodig hebben. Daarnaast zorgen planten voor opvulling in je tuin. Sommige plekken kun je opvullen met een mix van verschillende soorten planten, bloemen en bomen. Je zult zien dat wanneer alles in de bloei staat dat er een gezellige sfeer wordt gecreëerd.

Voeg verlichting toe

In je tuin kun je verschillende soorten verlichting plaatsen. Verlichting brengt namelijk een sfeer, zeker als je tot laat in de avond buiten zit met vrienden. Je kunt lichtslingers ophangen, dit geeft niet veel licht maar het is ook de bedoeling dat er een sfeer wordt gecreëerd. In je tuin langs de paden kun je kiezen voor bijvoorbeeld grondspots. Belangrijk met verlichting is dat het geen felle verlichting is maar juist warme kleuren heeft.

Lees ook:  De beste seksspeeltjes van 2023

Wil je je tuin nog meer upgraden? Voeg dan een zwembad toe in je achtertuin of bekijk hier welke veranda trends het beste passen bij jouw tuin. Wil je weten hoe je jouw interieur een upgrade geeft met bijpassende raambekleding? Lees hier over de mooiste soorten raambekleding van dit moment.

Klaar om binnen 1 minuut je nieuwe stijl te ontdekken?

Recent

Styling tips voor mannen voor iedere gelegenheid

Abonnementen: De toekomst van consumentengedrag

Deze nieuwe sporttrends van 2023 moet je zien!

Alles over de kunst van Shibari

© Trendheads - 2023
Made with
Web Wings